13 Reasons Why 3: V novém traileru je z dramatu definitivně detektivka

13 Reasons Why 3: V novém traileru je z dramatu definitivně detektivka | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Plnohodnotná upoutávka na jeden z nejsledovanějších seriálů od Netflixu je tady.

Dramatický seriál ze střední se vyostřuje v první plnohodnotné ukázce na třetí řadu. Jistě jsem nebyl jediný, komu pokračování 13 Reasons Why přišlo po konci první řady jako zbytečné. Rozmělňování příběhu se však nekonalo a druhou řadu považuji za téměř stejně kvalitní jako první. Stejné obavy o zbytečném natahování příběhu do další řady se dostavilo s finálním dílem druhé sezóny, avšak trailer, který si můžete přehrát níže, naznačuje, že se fanoušci mají opět nač těšit.

Velký přehled obnovených seriálů 2019
 

Hlavním motivem třetí sezóny bude objasnění vraždy násilníka Bryce Walkera, Pro ty z vás, kteří viděli druhou řadu, zřejmě nebude velkým překvapením, že někdo vzal spravedlnost konečně do svých rukou. Hlavní devizou třetí štace 13 Reasons Why bude to, že vrahem může být úplně kdokoliv a upoutávka nastiňuje, že seriál snad bude tajit jméno viníka až do samotného konce. Dalším poznatkem z traileru je fakt, že podobně jako u seirálu Stramger Things i zde mladí herci rapidně stárnou a ono nemilosrdné dopsívání je již v ukázce velmi patrné.

Premiéra se uskuteční 23. 8. a vůbec bych se nedivil, kdyby se v souvislosti se zveřejněním třetí sezóny znovu rozvířili diskuze a kontroverze kvůli tomu, že se seriál nebojí poukazovat na témata jako sebevražda, znásilnění, traumata atd. Příští rok si odbyde premiéru i čtvrtá sezóna, která zároveň seriál definitivně ukončí.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu