Tohle jsme my: Upoutávka na 4. řadu poodhaluje nové tváře a dějové linky

Tohle jsme my: Upoutávka na 4. řadu poodhaluje nové tváře a dějové linky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 21 obrázků
Blízké okolí rodiny Pearsonů se rozrůstá, kdy se dočkáme nadcházející série?

Rodinné drama This Is Us alias Tohle jsme my se těší enormní popularitě jak ve Spojených státech tak i mimo ně. V naší kotlině si patrně rodinná kronika taktéž rozšířila diváckou základnu a to díky stanici ČT Art, kde momentálně běží druhá sezóna. Pro stanici NBC je This Is Us velice významným seriálem, který si drží výbornou sledovanost (více než 10 milionů diváků na díl) a utržil mnoho televizních ocenění (Zlatý glóbus a tři ceny Emmy). Není se tak čemu divit, že se s rodinou Pearsonů uvidíme jak ve čtvrté řadě, tak minimálně i v následné páté a šesté sezóně.

Tohle jsme my: Která postava se nevrátí ve 4. sérii?
 

Čtvrtá série si odbyde premiéru již 24. 9. a fanoušci se konečně dočkali krátkého teaseru, který představuje nové postavy. Mezi nejvýraznější momenty upoutávky patří herečka Jennifer Morrison (Bylo, nebylo, Dr. House), o jejímž castingu jsme vás dříve informovali. O postavě, kterou Jennifer Morrison ztvární stále mnoho nevíme. Tvůrci pouze obecně shrnuli, že se bude jednat o klíčovou vedlejší roli, která bude mít výrazný dopad na příběh čtvrté řady. V teaseru vidíme herečku ve vojenské uniformě, což samo o sobě zanechává více otázek než odpovědí. V ukázce jsou vidět i záběry na (pro fanoušky) neznámé dětské postavy. Může se jednat o scény z dětství Beth, avšak i o zcela nové charaktery. Dále vzbuzuje otázky záběr na režiséra M. Night Shyamalana, který se rovněž zhostí nespecifikované role ve čtvrté sérii.

Kromě Jennifer Morrison a M. Night Shyamalana obsazení dále nově rozšíří Asante Blackk, Marsha Stephanie Blake, Omar Epps, Bahara Golestani, Timothy Omundson, Julian Silva, Auden Thornton a Nick Wechsler. Čtvrtá řada bude mít opět osmnáct epizod rozdělených po devíti dílech na podzimní a jarní televizní sezónu. První díl nese název Strangers (Cizinci) a uvidíme v něm mimo jiné, jak Rebecca (Mandy Moore) bude představovat svého budoucího manžela svým rodičům, jak se Kate (Chrissy Metz) a Toby (Chris Sullivan) vyrovnávají s rodičovstvím a další oslavu narozenin z rodinného kruhu Randalla (Sterling K. Brown). V dějové lince z přítomnosti se ve čtvrté sezóně posuneme o pět měsíců od událostí z finále třetí série.

V galerii si můžete prohlédnout promo fotografie k nadcházející sérii i ze samotné první epizody čtvrté sezóny. 

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu