Nancy Drew: Nový trailer detektivního seriálu zavání nadpřirozenem

Nancy Drew: Nový trailer detektivního seriálu zavání nadpřirozenem | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Nový teenage seriál od stanice The CW se představuje v krátké upoutávce.

Fanoušci mysteriózních linek u středoškolského Riverdale zbystřete. Stanice The CW chystá na 9. 10. premiéru komiksového seriálu Nancy Drew, jenž má s Archieho partou mnoho styčných ploch. The CW se dlouhodobě profiluje jako ideální stanice pro teenagery. Kromě seriálů z komikosvého universa Arrowerse si přitáhla fanoušky stále oblíbenějším Riverdale či novou verzí Čarodějek. Letos své portfolio rozšíří jak spin-offem Riverdale s názvem Katy Keene, tak detektivně laděnou Nancy Drew.  

Katy Keene: Spin-off Riverdale vyfasoval první trailer
 

Náctiletá Nancy Drew je vychytralá vyšetřovatelka, která odhaluje mysteriózní případy ve svém rodném městě Horseshoe Bay ve státu Maine. Vše se změní s předčasnou smrtí její matky. Tato devastující událost zmaří její plány na studium vysoké školy. Zničená smrtí své matky zůstává další rok na maloměstě a s nasazením řeší záhady, dokud se nebude moci opětovně přihlásit na vysokou. Když je zavražděn významný člen místní smetánky, stanou se Nancy a její kamarádi hlavními podezřelými, jelikož v době incidentu byli přítomni na místě činu.

Nancy ztvární neznámá Kennedy McMann, jež má zatím na kontě po jedné epizodě v seriálech Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti a Zmizelí. Mladou část obsazení dále tvoří Leah Lewis (The Good Doctor), Maddison Jaizani (Into the Badlands), Tunji Kasim (The Kill Team) a Alex Saxon (Ray Donovan). První řada nabídne 13 epizod. V galerii si můžete prohlédnout oficiální plakáty a promo fotografie.

Zdroj: ComingSoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu