Jack Ryan: 2. řada nás v traileru bere do explozivní Venezuely

Jack Ryan: 2. řada nás v traileru bere do explozivní Venezuely | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
I analytici tajných služeb tvrdý chleba mají a John Krasinski nás o tom znovu vrchovatě přesvědčí.

Analytikovi CIA Jacku Ryanovi okolnosti nedovolují sedět v klidu a teple za kancelářským stolem. Společně s ním jsme se o tom přesvědčili v románech, filmových adaptacích a naposledy v seriálu. V listopadu se postava na streamovací platformě Prime Video vrátí ve druhé řadě, na kterou se objevil plnohodnotný trailer. Ten se hodně soustředí na Venezeuleu, kam hlavního hrdinu zavede nová tajná operace. I tentokrát je vidět, že se na ničem nešetřilo, ukázka servíruje davové scény, skákání po střechách, výbuchy, vojenskou techniku. Vypadá to, že seriálová podoba Jacku Ryanovi sluší. Není proto překvapením, že třetí řada je potvrzená. Pokud hledáte slušný akční thriller na sychravý podzim, Jack Ryan je jasná volba. 

V druhé sérii seriálu Tom Clancy’s Jack Ryan sledování potenciálního obchodníka s nelegálními zbraněmi zavede agenta CIA Jacka Ryana (John Krasinski) do venezuelské džungle. Jakmile Jackovo vyšetřování spěje k odhalení dalekosáhlého spiknutí, prezident Venezuely zahajuje útok, který zasáhne Jackův dům. Ten se spolu se svým týmem vydává na globální misi napříč Spojenými státy, Spojeným královstvím, Ruskem a Venezuelou, aby rozluštili ohavné spiknutí a vrátili státu na pokraji chaosu jeho stabilitu.

Seriál Tom Clancy’s Jack Ryan je k dostání exkluzivně na Amazon Prime Video. V druhé sérii dále hrají Wendell Pierce (The Wire), Noomi Rapace (Prometheus) a Michael Kelly (Domek z karet).

Zdroje fotek: Comingsoon, CBM

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu