Impulse: Nový trailer víc představuje 2. řadu, první si můžete rovnou přehrát zdarma

Impulse: Nový trailer víc představuje 2. řadu, první si můžete rovnou přehrát zdarma | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Kromě toho můžete bezplatně kouknout i na všechny díly Cobra Kai či Originu. 

Nejnovější trailer na druhou řadu Impulsu přinesl řadu nových záběrů, které odhalují Nikolaie jako mentora hlavní hrdinky. To docela překvapí, poněvadž v první řadě se jeho úmysly jevily zcela jinak. S jeho pomocí se Henry pokusí lépe kontrolovat teleportaci, což se jí bude hodit, protože jí hrozí nové nebezpečí. Ať už v podobě odhalení jejího tajemství nebo ze strany tajemného spolku lidí, který to tajemství chce pro sebe. Takže se zřejmě máme na co těšit.

Impulse: Zbrusu nový trailer na 2. sérii o teleportaci dorazil
 

Druhá řada bude mít premiéru 16. 10. na YouTube a bude na určitý čas zdarma ke zhlédnutí i pro ty, kteří nemají zaplacenou službu Premium. Více informací najdete zde. Epizody budou online po týdeních intervalech, kdežto platícím členům bude okamžitě dostupná celá řada, navíc bez reklam a popřípadě s bonusovým obsahem. Stejně to funguje i u dalších titulů jako jsou Cobra Kai nebo Origin, které YouTube Origináls vyprodukovaly a nabízejí. Pokud vás upoutávka na druhou sérii Impulsu zaujala, můžete si níže rovnou přehrát celou první sérii.

Impulse je třetí díl z knižní série Jumper. Jumper byl zfilmovaný jako celovečerní film, v němž ústřední hrdina zjistí, že se dokáže teleportovat. Režisérem byl Doug Liman, jenž se na seriálu podílí jako jeden z tvůrců. Seriál se od knižní předlohy odklání a soustředí se na Henriettu „Henry“ Coles, která se stane obětí pokusu o znásilnění spolužákem. V tu chvíli se u ní projeví schopnost teleportace, která pošle mladíka do kómatu. Henry se proto musí vyrovnat se silným traumatem, ale i s novou silou, kterou se musí naučit ovládat.

Zdroje: Slash Film, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu