Bone: Další komiksová adaptace míří na Netflix

Bone: Další komiksová adaptace míří na Netflix | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 16 obrázků
Komiksová řada Kůstek vznikne v podobě animované série na Netflixu.

O celovečerní i seriálové adaptaci komiksové série Bone se za posledních deset let hovořilo několikrát, avšak doposud nebyla zrealizována v žádné podobě. Nyní všem fanouškům udělal radost Netflix, který oznámil adaptaci v podobě animované série. První vydání bylo publikováno v roce 1991 a nové díly vznikaly až do roku 2004. V České republice vyšla komiksová řada Bone pod názvem Kůstek.

DMZ: Ava DuVernay natočí komiksovou sérii pro HBO Max
 

Dle magazínu Time se Bone řadí mezi Top 10 nejlepších komiksových knih všech dob. Bone mixuje epické fantasy dobrodružství s komedií. Animovaný žánr by měl být pro adaptaci ideální neboť v sérii vystupuje nespočet prapodivných stvoření, jako např. obří rudí draci, bojové včely či věčně hladoví krysáci. Synopse prvního dílu s názvem Útěk z Kůstkova zní: „Po útěku z Kůstkova se tři bratranci, Ferda Kůstek, Podfa Kůstek a Švanda Kůstek, ztratí a rozdělí se v rozlehlé, nezmapované poušti. Jeden po druhém nalézají cestu do hlubokého, lesnatého údolí, obydleného úžasnými a děsivými tvory. Bratranci se nakonec sejdou na ranči spravovaném drsnou Babčou Ben a její milou vnučkou, Trnkou. Kůstci však nevědí, že už jim temné síly šlapou na paty a jejich dobrodružství sotva začíná.

K adaptaci se vyjádřil autor předlohy Jeff Smith následovně: „Čekal jsem na tento okamžik velmi dlouho a myslím si, že Netflix je ideálním domovem pro seriálovou adaptaci Bone. Fanoušci komiksové předlohy vědí, že se příběh velmi rychle vyvíjí po kapitolách a animovaný seriál je skvělou volbou pro poctivé zadaptování. Tvůrčí tým Netflixu komiksové předloze rozumí a je odhodlán zrealizovat něco speciálního. Je to skvělá zpráva pro děti a komiksové nadšence.

Projekt se nachází v raných fázích preporudkce a zatím není známo, kdo konkrétně se bude na adaptaci podílet. V galerii najdete obrázky z komiksové série.

Zdroj: Deadline, Crew

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi | 17.10.2019 15:38
KUSTEK je skvělá příjemná fantasy pohádka. Doufám že seriál bude skvělý. Mimochodem Jeff Smith napsal i Shazama který tu taky vyšel
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu