Hra o trůny: Emilii Clarke odpor vůči finální sezoně lichotil

Hra o trůny: Emilii Clarke odpor vůči finální sezoně lichotil | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 5 obrázků
Představitelka Daenerys Targaryen bere kritiku jako dobrou věc.

Při pohledu na hodnocení osmé řady Hry o trůny je jasné, že to nebylo to, v co fandové doufali. Což také dali hlasitě vědět v různých diskusích a petice žádající přetočení také nesvědčí o tom, že tvůrci naplnili očekávaní.

10 nejlepších bitev Hry o trůny
 

Jak se předpokládalo, filmaři a herci často vystupovali na obranu finální série fantasy hitu od HBO a ozvala se také Emilia Clarke, jejíž Daenerys Targaryen byla častý cílem výtek kvůli svému chování v poslední řadě. Ale jak se zdá, Emilia si s kritikou hlavu příliš neláme a snaží se na tom vidět to hezké:

"Víte co? Byla jsem nesmírně polichcena tím, že na tom někomu záleží tak hodně, že jsou schopni udělat takový rozruch kvůli tomu, jak měly postavy skončit a jako měl dopadnout příběh. Je to nesmírně lichotivé. Jen to ukazuje, jak na tom všem záleží. Od natáčení a od premiéry uběhl dostatek času. Mělo to [nálada diváků] různé fáze. Teď to vypadá, že všichni měli nějaký čas na to se trochu uklidnit."

Není sporu o tom, že na zakončení kultovního seriálu lidem záleželo a právě to je jádrem problému, diváci tak toužili po důstojném konci, kterého jsme se podle mnohých nedočkali. S tím se ale už nedá nic moc dělat a je pravdou, že s ubíhajícím časem se situace uklidnila. Teď fandům nezbývá než doufat, že jim chuť spraví některý z několika chystaných prequelů ke Hře o trůny.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu