Project Blue Book: Seriál nás zavede do nechvalně proslulé oblasti 51. Koukněte na trailer

Project Blue Book: Seriál nás zavede do nechvalně proslulé oblasti 51. Koukněte na trailer | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
History Channel obnovil pro druhou řadu mysteriózní dobový seriál o tématice UFO.

Mysteriózní drama Project Blue Book (Projekt modrá kniha), zabývající se tématikou UFO, se vrátí 21. 1. se svou druhou řadou. Stanice History Channel vydala první dvouminutový trailer, který představuje zápletku druhé sezóny. Tentokrát se s astrofyzikem J. Allenem Hynekem (Aidan Gillen) a kapitánem Michaelem Quinnem (Michael Malarkey) vydáme prozkoumat tajemný incident, který se stal v roce 1947 v městečku Roswell v Novém Mexiku.

Goliath: Čtvrtá sezóna bude poslední
 

Druhá řada se bude zabývat, jak incidentem, kdy farmář, tvrdil, že na svém pozemku našel trosky mimozemské lodi, tak nechvalně proslulou vládní oblastí 51, o které se tvrdí, že přitahuje paranormální jevy a aktivity UFO, a že zde vláda USA provádí tajemné experimenty na mimozemšťanech. Druhá řada bude mít opět 10 epizod. Stejně jako u první sezóny na seriál z pozice výkonného producenta dohlíží Robert Zemeckis.

Vyjma Aidana Gillena (Hra o trůny) a Michaela Malarkeye (Upíří deníky) se ve druhé sérii vrátí Laura Mennell (The Man in the High Castle), Ksenia Solo (Černá labuť), Michael Harney (For All Mankind) a Neal McDonough (Minority Report). Obsazení dále doplní Keir O’Donnell (Ray Donovan) a Jerod Haynes (Benji).

Na pozadí studené války a atomové éry pojednává tento napínavý seriál inspirovaný skutečným programem Project Blue Book amerického letectva, který byl zaměřen na vyšetřování UFO. Geniální astrofyzik dr. J. Allen Hynek je s kapitánem Michaelem Quinnem zapojen do přísně tajného programu. Dr. Hynek se pokouší přijít na kloub řadě záhadných pozorování. Brzy mu však dojde, že se ocitl ve středu rozsáhlého a nebezpečného pokusu o ututlání pravdy, díky němuž se on sám i jeho nejbližší ocitnou v nebezpečí.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu