Hra o trůny: Reakce fanoušků Emilii Clarke zlomila srdce, aneb herci stále rozjímají nad kontroverzním závěrem série

Hra o trůny: Reakce fanoušků Emilii Clarke zlomila srdce, aneb herci stále rozjímají nad kontroverzním závěrem série | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 4 obrázky
K tomu se podívejte na ukázky nedávno zveřejněných konceptů některých scén ze seriálu, ale také například zcela odlišnou podobu Nočního krále.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Byť byla finálová epizoda Hry o trůny (Game of Thrones) odvysílána už v květnu letošního roku, dosud se v rozhovorech s ústředními herci seriálu na téma závěrečné osmé řady objevují otázky. Je to logické, pro řadu z nich znamenalo obsazení ve Hře o trůny první velkou roli a proražení v jejich herecké kariéře. Herečka Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) tak například před nedávnem popsala magazínu Stellar své dojmy ohledně negativních reakcí po vydání zakončení celého seriálu.

„Byla jsem moc zaneprázdněná soustředěním na svoje vlastní reakce, abych ještě dávala pozor na něco jiného. Opravdu smutně jsem se cítila jen kvůli Davidovi a Danovi (showrunneři seriálu David Benioff a Dan Weiss), kteří jsou moji velmi dobří přátelé. Za ně mi pukalo srdce, protože [seriál] je jejich [dítě],“ řekla Clarke. Také sdělila, že každý má nárok na vlastní názor ohledně konce seriálu a také, že by se podle ní nikdy nepodařilo natočit takový konec, kterým by se zavděčili všem.

Clarke se také objevila ve dvou pořadech BBC. V prvním přiznala, že si po skončení natáčení seriálu chtěla vzít jednu z paruk, kterou pro roli Daenerys musela nosit, ale žádnou nedostala. Také v rozhovoru zmínila zkušenosti při setkání s fanoušky seriálu. Třeba den po odvysílání pátého dílu osmé série (v němž Daenerys drakem zabije nespočet obyvatel Králova přístaviště) byla herečka v obchodě koupit mléko, když se na ní nějaká žena otočila a řekla jí: „Nechápu, jak se tady můžete vůbec ukázat.“

Na BBC byla Clarke také v pořadu Unpopular Opinion, kam lidé volají své nepopulární názory. Jeden z posluchačů zavolal s tím, že si nemyslí, že by poslední série Hry o trůny byla tak špatná. Za to byla herečka viditelně ráda.

Oba pořady si můžete pustit níže. Na další stránce se pak dočtete, proč není zakončení seriálu špatné podle představitele Davose.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu