Riverdale: Diváky čeká crossover s představitelkou Katy Keene

Riverdale: Diváky čeká crossover s představitelkou Katy Keene | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 23 obrázků
Ve čtvrté sérii Riverdale se poprvé představí Lucy Hale coby módní návrhářka Katy Keene.

Od chvíle, co byl poprvé oznámený spin-off Riverdale s názvem Katy Keene, se spekulovalo, zda se tyto dva seriály někdy protnou. Stejně jako středoškolsky laděný Riverdale i Katy Keene vychází z Archieho komiksů a jak název napovídá, ústřední hrdinkou je zde módní návrhářka Katy Keene s tváří Lucy Hale. Pojítkem mezi zmiňovanými dvěma tituly je herečka Ashleigh Murray coby postava Josie McCoy. Propojení obou seriálů komplikuje to, že se se Katy Keene bude odehrávat několik let po událostech na Riverdaleské střední.

Katy Keene: Spin-off Riverdale vyfasoval první trailer
 

Ovšem, poté co v Riverdale padla zmínka o Katy Keene, se začalo spekulovat, že by se tato postava mohla v “omlazené“ podobě ukázat i zde. První narážky se fanoušci dočkali ve čtvrtém díle čtvrté sezóny s názvem Halloween. V tomto díle se Archie a Mad Dog rozhodli uspořádat halloweenský večírek ve svém komunitním centru. Na party sháněli halloweenské kostýmy, které jim nakonec zařídila Veronica. Ta jim sdělila, že se o to nemusejí starat, protože má v New Yorku kamarádku, která se vyzná v módě. Přičemž zmínila jméno své kamarádky, kterou není nikdo jiný než Katy Keene.

Nyní showrunner seriálu Roberto Aguirre Sacasa skrze příspěvek na Twitteru odhalil, že se Katy Keene ještě před premiérou svého vlastního seriálu představí v jedné z nadcházejících epizod Riverdale. Veronica se vydá do New Yorku kvůli pohovoru na vysokou školu a při této příležitosti se potká i se svou kamarádkou Katy Keene. Společně pak vyrazí na nákupy, což dokládá i fotografie v příspěvku na Twitteru, kde vidíme Veronicu a v rozostřeném odrazu v zrcadle i Katy Keene. K příspěvku Sacasa napsal: „Veronica jede do New Yorku a Katy Keene přichází do Riverdale. Jsme nadšeni z našeho prvního crossoveru z Archieverse.

Katy Keene se představí ve třinácté epizodě čtvrté série Riverdale, která si odbyde premiéru 5. 2. O den později 6. 2. pak na diváky stanice The CW čeká i premiéra prvního dílu Katy Keene. Níže se můžete podívat na promo video k nadcházející deváté epizodě Riverdale s názvem Tangerine

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu