Landscapers: HBO připravuje vražednou minisérii plnou oscarových jmen

Landscapers: HBO připravuje vražednou minisérii plnou oscarových jmen | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Nový čtyřdílný seriál natočí dvojnásobný držitel Oscara a hlavní roli si v něm zahraje oscarová herečka.

Herečka Olivia Colman, která takřka před rokem získala Oscara za svou hlavní roli v historickém filmu Favoritka, si našla novou roli. Zahraje si ve čtyřdílné minisérii Landscapers od stanice HBO. Režírovat ji bude Alexander Payne, dvojnásobný nositel Oscara za nejlepší adaptované scénáře k snímkům Bokovka a Děti moje.

Scénář k seriálu píše Ed Sinclair, manžel Olivie Colman. Na základě skutečných událostí se bude zabývat životy odsouzených vrahů Susan a Christophera Edwardsových, kteří spolu zabili Susaniny rodiče a pohřbili je na zahradě u jejich domu. Na zločin se přišlo až po více než jedné dekádě. Série se prý bude zabývat tím, jak takový čin mohl spáchat takový (zdánlivě) oddaný a slušný manželský pár. Podle HBO je série založená na záznamech rozhovorů s ústředními aktéry, kteří trvali na své nevinně.

Colman má ztvárnit postavu Susan, její manželka Christopher zatím není obsazen. Na seriálu pracují produkční skupiny Sister a South of the River Pictures, kterou před časem založila Colman se svým manželem. Seriál je natáčený pro stanici HBO a satelitní platformu Sky. Ty dohromady spolu s produkcí Sister spolupracovaly naposledy na letošní velmi oceňované minisérii Černobyl.

Olivia Colman je v současnosti k vidění v nové sérii seriálu Koruna od Netflixu. Připomenout si ji v něm můžete jedním z trailerů:

Zdroje: Variety, THR, foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu