Westworld 3: Epický trailer nás láká na souboj o osud robotické duše a lidské civilizace

Westworld 3: Epický trailer nás láká na souboj o osud robotické duše a lidské civilizace | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 6 obrázků
Třetí řada diváky vezme daleko za hranice parku.

Byť se doufalo, že se ze sci-fi série Westworld stanice HBO stane velký hit, tak pokud jde o sledovanost, tak neatakuje rekordní hodnoty, ale tvůrce může těšit alespoň to, že má seriál menší ale oddanou fanouškovskou základnu a recenzenti Westworld chválí. 

Westworld může mít až 5 řad. Kdy dorazí ta třetí?
 

Zatím za sebou máme dvě řady, kdy se ta první odehrávala hlavně a především uvnitř "zábavního" parku, ale druhá už nás vzala i za jeho hranice (nejen do jiných tematických parků, ale také do "reálného" světa). 

Třetí řada v tomto očividně půjde ještě dál. Minimálně to tak vypadá podle traileru, který dává vědět, že nová řada bude extrémně odlišná od toho, co jsme dosud viděli. 

Je sice pravda, že se dočkáme návratu mnohých starých známých, ale ti se budou pohybovat v úplně novém prostředí skutečného světa a čelit novým výzvám.

Je o výrazná změna oproti tomu, co jsme zatím viděli a je otázkou, zda to bude ku prospěchu věci nebo ne, ale soudě podle upoutávky platí spíše první možnost, protože to vypadá velmi lákavě. 

Především proto, že, byť to zní jako klišé, to vypadá velmi epicky. Chladné prostředí světa budoucnosti, ve kterém se pohybují gigantičtí roboti a pohybují sexy androidové s kulomety a katanami? Tomu se velmi těžko odolává. 

Nicméně, lákavé vizuály nejsou vše a nezbývá než doufat, že si tvůrci pohlídají také příběhovou stránku. V případě druhé řady se scenáristé ve snaze nabídnout tajemnou podívanou plnou zvratů občas utrhli ze řetězu a bylo těžké orientovat se v ději, tak snad se v případě třetí řady budou trošku krotit. 

Přece jen, času na přípravu měli dost času, zhruba dva roky, tak snad si dost rozmysleli to, kterým směrem se bude děj vyvíjet. 

Start je naplánován na 15. 3. 2020.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu