Přátelé: Kdo původně mohl hrát Joeyho

Přátelé: Kdo původně mohl hrát Joeyho | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Tvůrci původně neměli zájem o Matta LeBlanca.

Stejně jako v případě ostatních ústředních rolí v seriálu Přátelé/Friends, i u postavy Joeyho bylo zvažováno několik různých herců. 

Jak všichni víme, nakonec roli (díkybohu) získal Matt LeBlanc. Během castingů ale rozhodně nebyl jasným favoritem. Například Hank Azaria o roli hodně stál a to tak, že se o roli ucházel během příprav seriálu hned dvakrát.

Nakonec vybrán nebyl, ale v Přátelích se objevil a to jako vědátor David, do kterého byla zakoukána Phoebe (Lisa Kudrow). 

Dalším hercem, který měl o postavu Joeyho zájem byl Vince Vaughn a castingoví pracovníci z něj jako herce byli nadšení, ale nepřišel jim jako vhodný kandidát pro tuhle roli. 

Nakonec castingoví pracovníci doporučili právě Matta LeBlanca, ale z toho nebyli tvůrci seriálu David Crane a Marta Kauffman nejdříve úplně nadšení. 

Původně se totiž počítalo s tím, že bude charakter Joeyeho úplně jiný a podle Cranea a Kauffman se LeBlanc prostě nebyl ten pravý.

Matt během castingů Joeyho ztvárňoval jako trošku jednoduššího, ovšem velmi dobrosrdečného člověka. Což sice tvůrci respektovali, ale nebylo to úplně to, co si představovali.

Nakonec ale zakročila samotná stanice NBC, která si tak trochu vydupala, aby byl Matt LeBlanc obsazen (a tím pádem se změnila i povaha Joeyeho). Stanice tušila, že v herci je něco "navíc" a jak se ukázalo, měla pravdu, z Joeyeho se stala ikonická a milovaná postava.

Zdroj: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Lee | 23.02.2020 11:26
Aktuálně je k Schwimmer k vidění v novém komediálním seriálu Intelligence :).
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu