The Plot Against America: Nová minisérie od HBO představuje alternativní fašistickou historii USA

The Plot Against America: Nová minisérie od HBO představuje alternativní fašistickou historii USA | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Nový projekt tvůrce The Wire: Špína Baltimoru se podívá alternativní historii USA, kde zemi ovládá antisemitismus.

HBO se v poslední době ukázalo jako spolehlivý zdroj nejen výborných seriálů, ale i minisérií - důkazem toho může být například minulý rok spjatý s Černobylem nebo Watchmeny (kteří byli za minisérii prohlášeni teprve nedávno). Jako další velice slibně vypadající přírůstek se pak rozhodně zdá i The Plot Against America (Spiknutí proti Americe), který se na naše obrazovky dostane už za velmi krátkou dobu.

Top 7 seriálových premiér měsíce března
 

The Plot Against America adaptuje stejnojmenný román z roku 2004 od amerického autora Philipa Rotha. Odehrává se za druhé světové války v alternativní podobě Spojených států amerických, kdy se prezidentem nestane Franklin Roosevelt, nýbrž Charles Lindbergh. Ten začne zemi vést směrem k fašismu, načež společností začíná prorůstat antisemitismus. Příběh pak sleduje židovskou rodinu Rothů, která s touto příšernou situací musí vyrovnávat a musí ji čelit.

Za celou minisérií stojí plejáda pozoruhodných jmen. Hlavním tvůrcem je David Simon, člověk zodpovědný za legendární The Wire - Špína Baltimoru. Tomu se navíc povedlo nasbírat i zajímavé herecké obsazení v čele s Winonou Ryder (Stranger Things) a Johnem Turtorrem (Jedna noc). V dalších rolích se pak objeví Anthony Boyle (Ztracené město Z), Zoe Kazan (Pěkně blbě) a Morgan Spector (Ve jménu vlasti). Prvního dílu se dočkáme už přibližně za dva týdny - 16. 3. Můžete se podívat na oficiální trailer, který láká na minisérii plnou neskutečně hutné atmosféry, která se s divákem nebude nijak mazlit.

Zdroj: SlashFilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu