I Know This Much Is True: Seriál, kde má Mark Ruffalo dvojroli, si nenechte ujít

I Know This Much Is True: Seriál, kde má Mark Ruffalo dvojroli, si nenechte ujít | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 8 obrázků
Nové minisérie ze stáje HBO vypadá jako nezastavující emoce drásající jízda.

Po velice vydařeném loňském roce HBO letos nezpomaluje ani v nejmenším. Máme teprve začátek roku a už přišlo s řadou výborných projektů. Jmenovitě se jedná například o nadpřirozenou kriminálku The Outsider, třetí řadu populárního Westworldu nebo novou minisérii The Plot Against America. Na obzoru se pak objevuje další velice slibná série. Jmenuje se I Know This Much Is True (Bludné kruhy) a alespoň podle prvního traileru se zdá jako skvělá podívaná.

Bludné kruhy: Ambiciózní minisérie s Markem Ruffalem v roli dvojčat v prvním traileru
 

Už na první pohled dává šestidílná minisérie najevo, že půjde o zajímavou podívanou. Mark Ruffalo se v ní totiž představí hned ve dvou hlavních rolích. Ztvárňuje totiž jednovaječná dvojčata Dominicka a Thomase, přičemž Thomas je paranoidním schizofrenikem. Seriál sleduje osudy obou bratrů v několika stádiích jejich života od dětství až po dospělost. Celkově by se pak mělo jednat o příběh zrady, obětování se, rodiny a odpuštění.

Nový trailer dává najevo, že před námi stojí skutečně hutné a emotivní drama, které nebude ani v nejmenším šetřit depresivní atmosférou. Stát bude pak nejspíše hlavně na hereckých výkonech a kromě toho také, jak je patrné alespoň z ukázky, na neskutečně srdceryvné hudbě. V tuto chvíli minisérie jednoduše vypadá jako událost, kterou by si žádný fanoušek kvalitní televizní tvorby neměl nechat ujít.

Vedle Ruffala se ve vedlejších rolích objeví Melissa Leo, Imogen Poots  Juliette Lewis (Mys hrůzy) nebo Kathryn Hahn. Tvůrcem minisérie je Derek Cianfrance (Blue Valentine). Premiéru si I Know This Much Is True na HBO odbyde už 27. 4.  (v Česku a na Slovensku tím pádem v ranních hodinách 28. 4.).

Knižní synopse: Příběh vypráví v ich formě čtyřicetiletý bratr duševně těžce nemocného člověka, zmítaného mezi touhou žít konečně svůj vlastní život a solidaritou ke svému schizofrenií postiženému dvojčeti. Jako silnější z dvojčat cítí k bratrovi hlubokou lásku a stejně tak odpor a strach, který přebíjí pocit zodpovědnosti. Pátrání v minulosti a snaha odhalit svůj původ zasahují hrdinu v nejtěžším období jeho života a bratrova tragická smrt rozmetá jeho dosavadní nepevné jistoty a on jen velmi těžce hledá nové. Odborná pomoc zkušené a citlivé lékařky ho dovede k vyrovnání se se sebou samým a nasměruje ho na cestu k normálnímu životu bez výčitek a sebeobviňování.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu