Seriálový týden: Dopis pro krále u českých diváků slaví úspěch

Seriálový týden: Dopis pro krále u českých diváků slaví úspěch | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 19 obrázků
Do nejpopulárnější desítky Netflixu pak promluvil hlavně Papírový dům. U HBO je všechno při starém, dají se však čekat změny do budoucna
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

HBO

1. Teorie velkého třesku (The Big Bang Theory)
2. Taková moderní rodinka (Modern Family)
3. Hra o trůny (Game of Thrones)
4. Westworld
5. Malý Sheldon (Young Sheldon)
6. Průměrňákovi (The Middle)
7. Živí mrtví (The Walking Dead)
8. Sex ve městě (Sex and the City)
9. Outsider (The Outsider)
10. Protiúder (Strike Back)

Diváci HBO již tradičně své oblíbence příliš nemění, přesto se však oproti minulému týdnu najde pár změn. Na vrchol například po celkem dlouhé době konečně pomalu začíná šplhat Westworld, který se přes vydání nové řady doteď umisťoval v druhé polovině pořadí. Tentokrát však sedí na pěkném čtvrtém místě a dá se předpokládat, že s novými díly, které jsou podle ohlasů stále lepší, bude směrem k finální epizodě stále stoupat.

Propadákem týdne se naopak stala mysteriózní detektivka Outsider adaptující román Stephena Kinga. Série se už od lednové premiéry těšila skvělým diváckým hodnocením a velké popularitě, ta však už začíná klesat. Na druhou stranu se jedná o celkem pochopitelnou věc. Outsider má totiž jako jediný v desítce pouze jednu řadu, zatímco všechny ostatní tři a více řad. Jednoduše mu tedy chybí prostor, na kterém by větší sledovanost nastrádal. Zatímco kompletního Outsidera největší závisláci mohou stihnout i za den, série s mnoha díly jako je třeba Teorie velkého třesku, si mohou zájemci pouštět po mnoho a mnoho dní, než se stačí prokousat všemi epizodami.

Posunout se kromě Westworldu podařilo třem seriálům - Hře o trůny, Průměrňákovým a Sexu ve městě. Malý Sheldon naopak zažil propad o celé dvě příčky na úkor právě Hry o trůny a Westworldu. Na vině bude to, že celé tři týdny nevyšla nová epizoda, další se dočkáme až ve čtvrtek. Díky ní by se spin-off k Teorii velkého třesku mohl dostat znovu do popředí.

Příští týden bychom se pak dost možná konečně mohli dočkat nějaké té změny. V posledních dnech se do žebříčku totiž začíná hnát teen fantasy Odkaz (Legacies), který zřejmě brzy nahradí v pořadí desátý Protiúder. Spin-off Upířích deníků si před pár dny odbyl finální epizodu třetí řady, a ta určitě nějaké nové diváky naláká.

Zdroje: HBO, Netflix (průměr z denních přehledů)

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu