Simpsonovi měli 20 let v úvodní znělce chybu

Simpsonovi měli 20 let v úvodní znělce chybu | Fandíme seriálům
20th Century Fox/Disney
Zobrazit dalších 10 obrázků
Drobného detailu si asi jen tak nevšimnete.

Jen málokterá skupina lidí tak ráda hledá chyby a nedotaženosti jako seriáloví a filmoví diváci. Existují dokonce stránky, které na úlety filmařů upozorňují a najdete nespočet diskusích fór, kde se podobné kiksy řeší. Ať už je řeč o těch velkých, které například naruší časovou kontinuitu filmových serií nebo drobnosti ve stylu zapnutého knoflíku v jedné scéně a rozepnutého ve druhé. 

5 nejlepších vedlejších postaviček ze Simpsonů
 

Chybám se samozřejmě nevyhýbá ani kultovní animovaný seriál Simpsonovi a asi byste si bez většího přemýšlení vybavili nějaký dějový nedostatek, ale jedna nedotaženost bylo součástí úvodní znělky a to nějakých dvacet let, aniž by si ho mnoho lidí všimlo. 

Jde totiž o drobnost, kterou zaznamená jen opravdový hnidopich s ostřížím zrakem. Konkrétně se týká krabic v garáží Simpsonových. Během záběru, kdy se Homer nadává na Barta, který mu skočil na skateboardu na střechu auta, bylo v pravém rohu garáže k vidění několik krabic, ovšem poté, co přijela domů Marge a Homer před ní utíkal do garáže, bylo uspořádání krabic výrazně jiné. 

Důvodem je to, že během existence Simpsonových došlo několikrát ze změně znělky. V první řadě bylo uspořádání krabic totožné jak v první scéně s Homerem a Bartem, tak v další scéně, kde Homer prchal před autem, které řídila Marge. Ovšem, ve druhé řadě došlo k úpravě scény s Homerem a Bartem, ale scéna s Marge zůstala stejná. 

To trvalo až do roku 2009, kdy došlo k další výrazné změně úvodní znělky a to včetně úprav vybavení garáže, kdy byla odstraněna i tahle chybka. 

Samozřejmě to nebyl žádný velký problém, nicméně jde asi o rekord, protože zřejmě neexistuje moc projektů, ve kterých by byla dvě dekády chyba, které si téměř nikdo nevšiml.

Zdroj: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 19

Radek | 17.04.2020 08:52
Může za to čaroděj.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu