První dojmy: Space Force - Sitcom od tvůrců Kanclu plný hvězd neurazí, ale ani nenadchne

První dojmy: Space Force - Sitcom od tvůrců Kanclu plný hvězd neurazí, ale ani nenadchne | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 29 obrázků
Start byl o něco méně rázný, než by bylo záhodno. Potenciál tu ale rozhodně je.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Nikdo asi nemůže být překvapený z toho, že očekávání v případě nového sitcomu Space Force/Jednotka vesmírného nasazení byla veliká. Hodně veliká. Přece jen, stojí za ním Greg Daniels, tedy tvůrce americké verze Kanclu a Steve Carell, který v něm ztvárnil hlavní roli.

Přehled top 14 nejzajímavějších seriálů, které startují v květnu
 

Tu dostal na starost i tentokrát a přidala se k němu další velmi působivá jména, kterých je hromada. Jsou to například John Malkovich, Jimmy O. Yang ze seriálu Silicon Valley, Lisa Kudrow z Přátel, Jane Lynch z Glee a to je opravdu jen krátký výčet hereček a herců. Navíc, se objeví i Fred Willard a bohužel to byla jeho poslední role před smrtí. 

Bylo tedy logické očekávat, že tohle musí být podívaná, která bude komediálním zážitkem roku. Ale není. Nebo minimálně v případě první epizody.

Samozřejmě se dalo očekávat, že úvodní díl nebude úplně dokonalý a tvůrci budou "oťukávat", co vlastně chtějí divákům nabídnout, ale i tak je nemilým překvapením, že byť se nebudete nudit, tak se od srdce zasmějete jen párkrát a jinak se spíše budete mírně usmívat a s ohledem na to, jaké "lidské" i finanční zdroje měli tvůrci k dispozici, je to prostě málo.

Humor by mohl být údernější

Už z názvu je patrné, že seriál chce rýpat do současné politické situace, kdy prezident Donald Trump schválil vznikl nové sekce armády nazvané Space Force, která je pověřena "dobýváním" vesmíru. Ale seriál si utahuje z mnoha jiných věcí, politiků, vysokých armádních činitelů, geopolitické situace a dalších podobných témat, tím pádem je nutné mít alespoň zběžný přehled především (ale nejen) o aktuálním dění v USA, nicméně tvůrci nejsou v tomto ohledu příliš do hloubky. 

Další kapitola »
Naše hodnocení
7/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu