Comic-Con 2020: Co přinese letošní výjimečně virtuální ročník

Comic-Con 2020: Co přinese letošní výjimečně virtuální ročník | Fandíme seriálům
Comic-Con
Zobrazit dalších 36 obrázků
Comic-Con se letos koná jen virtuálně. Čeká nás i tak něco zajímavého?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Čtvrtek - 23. července

Druhý den Comic-Conu určitě nezklame fanoušky Star Treku. Na virtuálním panelu tohoto sci-fi univerza nejdříve vystoupí herci ze seriálu Star Trek: Discovery, kteří budou společně vzpomínat při čtení scénáře finální epizody druhé řady. O něco později se pak v další části panelu setkají na dálku herci z nejnovějšího Star Trek seriálu, kterým je Picard. V jejich čele bude herec Patrick Stewart. Picard už před časem dostal druhou řadu, tudíž spíše než nějakých velkých oznámení se dočkáme "jen" zajímavostí a historek z natáčení.

V samostatném panelu streamovací služby Hulu vystoupí tvůrci a dabéři animovaného seriálu Solar Opposites. Podobně se "potkají" i autoři a herci fantasy Jeho temné esence od HBO. Kromě společného povídání budou také reagovat na dotazy fanoušků.

HBO

Streamovací služba Amazon Prime Video má pak na programu hned několik zajímavých bodů. Představí své nové seriály - prvním jsou Truth Seekers, hororová komedie o týmu vyšetřovatelů paranormálních jevů. Druhým je Utopia, thriller od spisovatelky Gillian Flynn (Zmizelá) natočený podle stejnojmenné britské série. V obou případech bychom se mohli dočkat i upoutávek. Amazon má ve čtvrtek ještě na programu pokec tvůrců a herců z letošní sci-fi novinky Upload, v němž by mohly být odhaleny plány pro druhou řadu. A nejlepší na konec. Ve čtvrtek se taktéž sejde herecký ansámbl a výkonný producent oblíbeného superhrdinského seriálu The Boys. S trochou štěstí bychom mohli dostat nějakou ochutnávku z druhé řady.

Jeden z mála větších filmových projektů, které mají na letošním Comic-Conu panel, jsou x-menovští Noví mutanti. Projekt, který už byl v minulosti mnohokrát odsunutý, má mít kinopremiéru na konci srpna. Z Comic-Conu by mohly vzejít nějaké nové informace, ale možná třeba i čerstvá ukázka.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Noví mutanti

28.08.2020 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu