Comic-Con 2020: Co přinese letošní výjimečně virtuální ročník

Comic-Con 2020: Co přinese letošní výjimečně virtuální ročník | Fandíme seriálům
Comic-Con
Zobrazit dalších 36 obrázků
Comic-Con se letos koná jen virtuálně. Čeká nás i tak něco zajímavého?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Pátek - 24. července

V pátek se představí ve svém panelu herci z historického seriálu Vikingové. Ten se pomaličku blíží ke svému konci, když momentálně má dlouhou pauzu mezi první a druhou polovinou finální šesté série. Panel na Comic-Conu bude nejspíše koncipován jako nostalgické zavzpomínání hereckého ansámblu. Zúčastní se i představitelé již zemřelých postav, včetně Travise Fimmela (Ragnar).

Vedle Vikingů si v pátek přijdou na své i fanoušci Živých mrtvých. První z panelů pokryje seriál Živí mrtví: Počátek konce a jeho šestou řadu, která bude mít premiéru ještě letos. O něco později si pak užije pozornosti projekt The Walking Dead: World Beyond, nový seriál ze světa Živých mrtvých. Původně měl vyjít už v dubnu, leč kvůli koronaviru byla premiéra odsunuta. Třeba se nám poštěstí a dozvíme se, kdy World Beyond dorazí na televizní obrazovky.

V pátek dostane prostor ještě jeden zbrusu nový seriál. Představí se Helstrom, novinka od Hulu natočená na motivy stejnojmenné komiksové série od Marvelu.

Sobota - 25. července

Víkend bude obecně už trošku chudší. V sobotu budou mít svůj panel Simpsonovi. Na něm vystoupí řada dabérů z kultovního animovaného seriálu. Budou diskutovat o tom, jak nedávná doba ovlivnila žlutou rodinku a co můžou diváci čekat v nadcházející dvaatřicáté sezoně.

Za pozornost určitě ještě stojí tři samostatná setkání tvůrců a herců v případě seriálů - Co děláme v temnotách, NOS4A2 a Lovecraft Country.

Neděle - 26. července

Poslední den Comic-Conu přinese videoprezentaci seriálu The 100, během které bude ponechán prostor fanouškovským dotazům. "Stovka" letos vysílá poslední řadu, proto se bude zřejmě zejména vzpomínat a nostalgicky pomrkávat do minulosti.

Zdroje: Comic-Con I, II

Foto: Comic Con

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Noví mutanti

28.08.2020 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu