The Walking Dead: World Beyond: Nový teaser se pyšní pěknou kreslenou stylizací

The Walking Dead: World Beyond: Nový teaser se pyšní pěknou kreslenou stylizací | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 10 obrázků
Druhý spin-off původních Živých mrtvích láká stylizovaným teaserem, který připomíná, jak se svět po apokalypse radikálně změnil. 

Třetí seriál ze světa Živých mrtvých, který v původním komiksu vytvořil Robert Kirkman, představí postapokalyptický svět plný zombíků očima mladé generace, která se narodila až po apokalypse, starý svět tedy nezná a od malička se učila, jak přežít. Nový teaser s názvem „Doodle“ (v překladu čmáranice) tuhle změnu prezentuje formou malůvek, které do nehostinného světa seriálu přináší život, zatímco jedna z hlavních hrdinek mluví o bývalém světě, který ona a její vrstevníci znají jen z povídání, a o současném světě, do kterého se narodili. Poslední slova v teaseru výborně lákají na zbrusu nový příběh slovy „pro ostatní to byl konec světa, pro nás je to začátek.

The Walking Dead: World Beyond: Noví Živí mrtví mají ještě před začátkem pevně daný konec
 

Podle všech dostupných informací by se zápletka seriálu měla točit kolem biochemika, doktora Lea Bennetta (Joe Holt), který výzkumem získává stále nové poznatky o vražedném viru, který mění lidi v krvelačné oživlé mrtvoly. Bennett by se měl vydat z pohodlí své komunity na cestu za nelezením jiné komunity, kde by šířil své znalosti a poznatky. Doktor se ovšem dostane do jistých potíží a jeho dvě dcery, Iris a Hope společně s partou dalších mladistvých se vydají na cestu mimo bezpečí rozvinuté komunity, aby Bennetta zachránily. Celá idea za těmito mladými postavami je taková, že děti narozené během apokalypsy vědí o živých mrtvých tam venku, s žádným se ale ještě nesetkaly a nikdy s nimi nebojovaly. Jsou to právě nové mladé postavy, které jsou na novém seriálu tím nejzajímavějším prvkem. „Nikdy jsme takové postavy neviděli. Je to nová, mladistvá perspektiva. Diváci do toho navíc mohou skočit přímo, protože vyprávíme zbrusu nový příběh, zatímco zároveň stavíme na známých prvcích z předešlých seriálů,“ prozradil showrunner Matthew Negrete pro server ComicBook.

Herečka Alexa Mansour, která hraje Hope, prozradila, že navzdory jménu (které v překladu znamená ‚naděje‘) je její postava spíše zasmušilá a společně se sestrou Iris (Aliyah Royale) jsou na sobě obě dívky výrazně závislé. Co se týče samotné komunity zvané World Beyond, tu povede žena jménem Elizabeth (Julia Ormond). Herečka tuhle postavu popsala jako téměř zápornou a komunita jí vedená bude autoritářská. Navíc producent Scott M. Gimple slíbil, že příběh odhalí hodně o záhadné helikoptéře, která se tu a tam objevovala v původním seriálu.

Těšíte se na nový seriál ze světa Živých mrtvých? V galerii najdete řadu screenshotů z přiloženého teaseru obohacené o „čmáranice.“

Zdroje: ComicBook, ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu