Trumpova poradkyně si vzala do úst Marge Simpsonovou, tak si to nedala líbit

Trumpova poradkyně si vzala do úst Marge Simpsonovou, tak si to nedala líbit | Fandíme seriálům
Fox
Zobrazit dalších 9 obrázků
Tým prezidenta Donalda Trumpa zatáhl do jeho kandidatury o znovuzvolení i žlutou rodinku.

Simpsonovi nejsou politický seriál, často se ovšem zapojí do diskuse, minimálně skrze svůj humor. Někdy se naopak politické figury odvolávají na ně. Jejich pop kulturní vliv už není zdaleka tak obrovský jako kdysi, přesto milovanou žlutou rodinku zná každý, čehož se dá dobře využít. Do jedné politické aférky je zatáhla Jenna Ellis, Vedoucí právní poradkyně prezidenta Spojených států amerických, Donalda Trumpa. Jmenovitě Marge Simpsonovou, která se k tomu také vyjádřila.

Joe Biden, demokratický kandidát na post prezidenta USA si jako svou viceprezidentku vybral senátorku Kamalu Harris. Jenna Ellis se toho chytla a přirovnala její výrazný vysoký hlas k Marge Simpsonové. Jak jí dali uživatelé Twitteru najevo, přirovnat někoho k Marge není zrovna dvakrát zdvořilé. Tvůrci animovaného seriálu vytvořili video, kde se sama Marge k přirovnání vyjadřuje.

„Normálně se k politice nevyjadřuji, ale Vedoucí právní poradkyně prezidentka Jenna Ellise právě napsala, že Kamala Harris zní jako já. Líza řekla, že to nemyslela jako kompliment. Pokud to tak je, tak se jako obyčejná příměstská hospodyňka cítím trochu nerespektována. Učím své děti, aby nikoho nenazývaly hanlivými jmény, Jenno. Chtěla jsem říct, že jsem naštvaná, ale obávám se, že to vypípali,“ říká Marge ve videu.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu