Chirurgové: Oblíbený lékařský seriál se v nových epizodách bude zabývat COVIDem

Chirurgové: Oblíbený lékařský seriál se v nových epizodách bude zabývat COVIDem | Fandíme seriálům
ABC
Zobrazit dalších 18 obrázků
Skuteční doktoři vyprávěli tvůrcům své příběhy, aby napomohli autenticitě. Třásli se, byli bledí a mluvili o svých zážitcích jako o válce.

Chirurgové (Grey’s Anatomy) jsou nejdéle běžící seriál v hlavním čase stanice ABC a nejdéle běžící seriál z doktorského prostředí. Posledního dílu jsme se dočkali 9. 4. 2020, poté se šestnáctá série odložila na neurčito. Důvodem je samozřejmě celosvětová COVID-19 pandemie. Ta neovlivní jen produkční stránku seriálu, ale i obsahovou. Sedmnáctá řada skočí v ději malinko dopředu a zavede nás do víru COVID-19 pandemie.

Producentka seriálu Krista Vernoff se o sedmnácté sérii rozpovídala v rozhovoru a odhalila, na co se můžeme těšit. „Nepřipadá v úvahu být nejdéle běžícím doktorským seriálem a nezabývat se medicínským příběhem našich životů,“ zdůrazňuje. „Je hodně příběhů k vyprávění spojených s koronavirem, které nejsou o smrti a utrpení.“ Vernoff doplňuje, že sedmnáctá série samozřejmě nebude jen plná neštěstí.

„Každý rok máme doktory, kteří k nám přijdou odvyprávět své příběhy. Obvykle říkají ty nejvtipnější nebo nejšílenější. Letos to byla spíše terapie. Doktoři přicházeli a my byli první lidé, kteří si s nimi povídali o takových typech zážitků. Doslova se třásli a snažili se neplakat, byli bledí a mluvili o tom jako by to byla válka. Válka, na kterou nebyli trénovaní.“

Díky mnoha rozhovorům budou moc Chirurgové autenticky zachytit příběhy mediků, jenž bojovali a stále bojují proti zákeřnému viru. Sedmnáctá série s sebou tak ponese příslib čehosi aktuální a může přilákat nové diváky. Teď nezbývá než čekat. V galerii si můžete oblíbený seriál připomenout.

Zdroje: Ew, Screenrant, Tvline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu