Next: Seriál o vražedné umělé inteligenci se představuje v upoutávce

Next: Seriál o vražedné umělé inteligenci se představuje v upoutávce | Fandíme seriálům
Fox
Zobrazit dalších 11 obrázků
John Slattery alias Iron-Manův otec si zahrává s umělou inteligencí.

NeXt, seriál o vražedné umělé inteligenci od stanice Fox, se nám představil už minulý rok. Hlavní roli hraje John Slattery, známý hlavně jako otec Tonyho Starka v Marvel filmech, a i přesto, že zápletka na první dobrou nezní příliš originálně, tvůrci by mohli přinést alespoň zajímavý pohled na věc. Jelikož se blíží datum premiéry, přichází plakáty a nová upoutávka, která kromě technologicky zaměřeného příběhu láká i velkými explozemi.

Showrunnerem seriálu je Manny Coto (24 Hodin: Nezastavitelný), jenž svůj projekt prezentuje jako šlapající, na faktech založený thriller, pojednávající o vzniku smrtící umělé inteligence, který nás nabádá se pozorně nahlížet nejen na náš vztah s technologiemi, ale i s lidmi samotnými. Další role ztvárnili Fernanda Andrade, Eve Harlow, Aaron Moten, Michael Mosley, Gerardo Celasco, Elizabeth Cappuccino a Evan Whitten.

V centru dění seriálu je Paul LeBlanc (John Slattery), průkopník ze Silicon Valley, jehož bohatství a proslulost stojí na inovacích, které změnily svět. Zjišťuje, že jeden z jeho výtvorů, výkonná umělá inteligence NEXT, může seslat zkázu na celé lidstvo.

Upoutávka není nějak světoborná, přesto jistá očekávání přináší. Stojí zejména na bedrech Paula LeBlanca, jenž má dostatečné charisma, aby utáhnul celý seriál. I přesto, že premisa není příliš originální, seriál by mohl být příjemnou oddechovkou, která si své publikum najde. Premiéra je stanovena na 6. 10. 2020. V galerii se můžete podívat na plakáty a fotografie.

Zdroj: Tvline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu