Jak by vypadal dům Simpsonových v hraném filmu

Jak by vypadal dům Simpsonových v hraném filmu | Fandíme seriálům
20th Television
Zobrazit dalších 12 obrázků
Jak by prokouknul legendární obývací pokoj rodiny Simpsonových, kdyby se jednalo o klasický film v režii Wese Andersona?

Nekonečný satirický seriál Simpsonovi (The Simpsons) si zrovna kroutí dvaatřicátou sezónu, díky níž se stále můžeme vracet nejen do domku na adrese Evergreen Terrace 742, ale taktéž do Vočkova baru či nukleární elektrárny pana Burnse. A právě na interiéry se zaměřil web HomeAdvisor, když přetransformoval šest místností z oblíbeného seriálu do reálné podoby, ovšem s feelingem filmů režiséra Wese Andersona (Taková normální rodinka, Život pod vodou, Až vyjde měsíc, Grandhotel Budapešť). Údajně zrovna v jeho universu se setkává maximalismus s minimalismem a pokoje přesně odrážejí charaktery, které je obývají. Na fotkách proto lze vidět obývací pokoj, kuchyni, Lízin pokojíček, Vočkův bar, pracovnu pana Burnse v atomové elektrárně a Homerův pracovní prostor v reálných obrysech a s Andersonovým nádechem.

Těžko soudit, zda přesně takto by vypadalo vybavení a barevné řešení interiérů v propojeném simpsonovském universu Andersona a Matta Groeninga, leč rozhodně nelze fotografiím/místnostem upřít styl a osobitost. A třeba takový Homer by rozdíl dost možná ani nepoznal. Posuďte sami dole v galerii.

Zdroj: HomeAdvisor

Foto: HomeAdvisor

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Marek | 30.10.2020 19:49
Souhlasím myslím že by to mělo zůstat tak jak to je
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu