Dr. Death: Skutečný příběh neurochirurga, co vraždil přímo na sále

Dr. Death: Skutečný příběh neurochirurga, co vraždil přímo na sále | Fandíme seriálům
Wondery, FOX
Zobrazit dalších 7 obrázků
Představujeme hvězdně obsazený seriál o skutečném příběhu doktora, který usmrcoval své pacienty.

Chystá se seriál založený na skutečném příběhu s názvem Dr. Death. Série bude pojednávat o doktorovi Christopherovi Duntschovi, vycházející hvězdě lékařské komunity v Dallasu. Mladý, charismatický a zdánlivě brilantní, Dr. Duntsch budoval vzkvétající neurochirurgickou praxi, jenomže najednou se vše změnilo. Pacienti, kteří vstupovali na jeho operační sál kvůli složitým, ale rutinním operacím páteře, skončili mrtví nebo trvale zmrzačení. Když se oběti začali hromadit, dva lékaři, neurochirurg Robert Henderson a cévní chirurg Randall Kirby, se ho rozhodli zastavit.

Dubček: Z plánovaného filmu se stane desetidílný seriál s Gérardem Depardieuem
 

Seriál Dr. Death zkoumá pokřivenou mysl Dr. Duntsche a selhání systému, jehož primárním cílem je chránit ty bezbranné mezi námi. Ústřední roli si měl původně zahrát Jamie Dornan, ale kvůli nabitému diáři nakonec roli odmítl. Namísto Dornana se role zhostí Joshua Jackson, jehož můžete znát především ze seriálů Dawsonův světAféra, Hranice nemožného a Little Fires Everywhere. Rolí dvou chirurgů, kteří se pokusí Dr. Duntsheho zastavit se ujmou Alec Baldwin a Christian Slater (Mr. Robot).

Scénář k osmidílné sérii napsal Patrick Macmanus (Marco Polo). Režii si rozdělí Maggie Kiley (Špinavej John), So Yong Kim (Lovesong) a herečka známá ze sérií Dr. House a Jak jsem poznal vaši matku Jennifer Morrison, pro níž to bude po režii jedné z epizod Euforie další zkušenost z pozice režisérky. Dr. Death měl být původně uveden ještě letos, ale koronavirová pandemie přípravy na sérii protáhla a tak se ho dočkáme až v průběhu příštího roku. Peacock se pro seriál rozhodl na základě úspěchu stejnojmenného podcastu od společnosti Wondery. Podcast Dr. Death byl uveden před dvěma lety a získal mimo jiné cenu iHeartRadio Podcast Award.

Zdroj: Collider

Foto: Wondery, FOX

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu