Oslo: HBO natáčí v Česku nové mezinárodní politické drama

Oslo: HBO natáčí v Česku nové mezinárodní politické drama | Fandíme seriálům
HBO/BBC
Zobrazit dalších 12 obrázků
V Česku se bude podepisovat důležitá historická mírová dohoda. Seznamte se se seriálem a jeho obsazením.

Česká republika již dlouhá léta představuje atraktivní destinaci pro filmaře celého světa a dokázala nalákat i ty nejmasivnější hollywoodské produkce. V poslední době se však naše luhy a háje čím dál tím více dostávají do hledáčků velkých televizních štábů. Jen v posledních pár letech se k nám například podívala fantasy Carnival Row od Amazonu nebo marvelovští The Falcon and The Winter Soldier, rovněž by k nám mělo zavítat i natáčení velkolepého Zaklínače. Tento výčet pak očividně jen tak nebude brát konce. Aktuálně se v Česku totiž rovněž natáčí i novinka od HBO nesoucí název Oslo.

Roadkill: Politický thriller s představitelem Dr. House vábí prvním trailerem
 

Chystaný televizní film adaptuje stejnojmennou divadelní hru J.T. Rogerse, který rovněž napsal scénář. Příběh se točí kolem zákulisních vyjednávání, která předcházela Mírové dohodě z Osla podepsané roku 1993, která představovala klíčový okamžik izraelsko-palestinského konfliktu. Politické drama mimo jiné láká na nadějné herecké obsazení, kterému vévodí jména Ruth Wilson a Andrewa Scotta, tedy herců, kteří se spolu letos ukazují v druhé řadě fantasy série Jeho temné esence.

Jak již bylo zmíněno, projekt je aktuálně natáčen v tuzemsku a podíval se hned na několik míst. Produkce dosud navštívila či má v plánu navštívit například pražské Staré město, zámek Kačina u Kutné Hory nebo Doksany u Litoměřic. Premiéru by si Oslo mělo na HBO odbýt někdy v příštím roce.

V galerii se můžete podívat na zákulisní fotografie, které sdílela na Instagramu česká produkční společnost Stillking Films. Také si v galerii můžete prohldénout, jak vypadají Ruth Wilson a Andrew Scott v Jeho temných esencích.

Titulní fotografie pochází ze seriálu Jeho temné esence.

Foto: HBO

Zdroje: Stillking Films, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu