Zaklínač obsadil jednu z nejoblíbenějších knižních postav

Zaklínač obsadil jednu z nejoblíbenějších knižních postav | Fandíme seriálům
CD Projekt Red
Zobrazit dalších 10 obrázků
Preuelový seriál The Witcher: Blood Origin mezitím prozradil, jací budou hlavní hrdinové.

První řada seriálového Zaklínače adaptovala hlavně povídky, ve kterých spisovatel Andrzej Sapkowski titulárního hrdinu poprvé představil. Od očekávané druhé řady seriálu se očekává, že se pustí do adaptování románové pentalogie, která na povídky navazuje. Proto zřejmě druhá řada přinese mnoho novinek. Mezi ty nejdůležitější se bezpochyby řadí poměrně výrazné rozšíření počtu důležitých postav. Už první řada jich představila velké množství, nově bude však orientace mezi charaktery ještě složitější. Jednak se totiž dočkáme několika nových zaklínačů (především Vesemira, Lamberta a Eskela, kteří stejně jako Geralt pocházejí ze Školy vlka), zejména by však měla nové postavy přinést politická scéna.

V první sérii byl politický element a mocenský boj knižního Zaklínače nakousnut pouze částečně, druhá řada by však měla tento prvek podstatně rozšířit. A spolu s tím přirozeně také na obrazovce přibudou důležití političtí hráči. Mezi ty patří i Meve, královna Rivie a Lyrie, která ve světě Zaklínače figuruje jako odvážná válečnice a schopná a moudrá panovnice. Meve již dlouhá léta těší velké popularitě mezi fanoušky a kromě knih například sehrála dokonce hlavní roli ve videohře Thronebreaker: The Witcher Tales.

Zaklínač: Vtipné video obléká oblíbenou fantasy do vánočního kabátu
 

Ve druhé řadě Zaklínače poprvé uvidíme její seriálovou podobu a server Redanian Intelligence nově odhalil, kdo se role ujme. Castingový únik prozradil, že na obrazovkách ponese Meve tvář Rebeccy Hanssen. Mladá herečka se dosud objevila téměř výhradně v malých projektech, s Netflixem však již spolupracovala na nedávné detektivce Enola Holmes, kde figurovala jako dublérka Millie Bobby Brown (ve filmu se mimochodem rovněž ukázal představitel Geralta Henry Cavill).

Natáčení nové sezóny je stále v plném proudu a po nedávných snímcích, na kterých jsme mohli spatřit Geralta s čarodějem Istreddem, se k nám tentokrát dostaly další fotografie. Na nich můžeme vidět, že si Geralt vyměnil svého koně a místo hnědáka nově jezdí na vraníkovi. Jak je každopádně u zaklínače zvykem, kobyla se bude opět jmenovat Klepna.

Na závěr se rovněž objevily novinky k chystanému seriálu The Witcher: Blood Origin, který se podívá o několik staletí zpátky na dobu, kdy vznikli první zaklínači. Podle nové zvěsti serveru The Illuminerdi show v tuto chvíli hledá představitelé hlavních hrdinů, kterými budou údajně elfové jménem Eile a Fjall (jména by mohla však být pro účely castingu změněna), kteří žijí ve dvou znepřátelených klanech a jsou schopní bojovníci.

V galerii se můžete blíže podívat na královnu Meve i její novou představitelku. Na závěr naleznete také trailer na zmíněnou videohru Thronebreaker.

Zdroj: Redanian Intelligence, The Illuminerdi

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

kars | 01.12.2020 02:20
Anglické "character" ve filmu se do češtiny překládá jako "postava" nebo "role". Slovo "charakter" má v češtině jiný význam, odkazuje spíš na povahu člověka.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu