Peacemaker: Nový komiksový seriál je tak sprostý, že kdyby se zcenzuroval, zbylo by pár vteřin

Peacemaker: Nový komiksový seriál je tak sprostý, že kdyby se zcenzuroval, zbylo by pár vteřin | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 12 obrázků
Natáčení sesterského seriálu nového Sebevražedného oddílu je již na spadnutí.

James Gunn, populární režisér série Strážci Galaxie, poslední dva roky pracuje na své filmové novince v podobě druhého Sebevražedného oddílu (The Suicide Squad). Pokud to koronavirová pandemie dovolí, nové komiksovky z dílny DC se v kinech a na platformě HBO Max dočkáme letos v srpnu. Minulý rok jsme se pak dozvěděli, že snímek doplní i zbrusu nový seriál, který se bude zaměřovat na jednoho z ústředních hrdinů (tedy spíše padouchů) filmu - Peacemakera v podání Johna Ceny.

Seriálový vesmír Arrowverse možná představí vlastního Green Lanterna
 

Od samotné The Suicide Squad se očekává, že se v otázce brutality a vulgarity rozhodně nebude držet zpátky - James Gunn při tvorbě podle všeho dostal volnou ruku a na snímku to údajně jde znát. Potvrzuje to i fakt, že se snímek nejspíše bude chlubit tvrdým R ratingem, tedy nepřístupností pro mladistvé. A aktuálně to vypadá, že by se v tomto ohledu neměl ani Peacemaker nechat zahanbit. Gunn na svém Twitteru totiž nedávno vyvrátil domněnky o vysílání na stanici The CW s tím, že kdyby měl být seriál sestříhán pro klasické televizní vysílání, kvůli své krvavosti a vulgaritě by trval pouze 40 sekund.

Objevily se i další novinky. Jednak se podstatně rozšířilo herecké obsazení, přičemž se mimo jiné vedle Johna Ceny můžeme těšit na Chukwudi Iwujiho (John Wick 2, Když nás vidí), Annie Chang (Mistr amatér) nebo Lochlyna Munroa (Riverdale). Už v prosinci James Gunn potvrdil, že by natáčení mělo brzy začít, přičemž se podle dostupných informací počítá se spuštěním kamer během tohoto měsíce. Dosud není jasné, kdy se show na HBO Max dočkáme. Vzhledem k předpokládanému ukončení produkce v červnu se však jako nejpravděpodobnější varianta zdá konec letoška, případně začátek příštího roku.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu