Peacemaker: První fotky a kdy seriálový spin-off Sebevražedného oddílu uvidíme

Peacemaker: První fotky a kdy seriálový spin-off Sebevražedného oddílu uvidíme | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Seriál, kde si „napravený padouch“ v podání Johna Ceny prozabíjí si cestu k míru, také výrazně rozšířila obsazení.

James Gunn by se již brzy měl vrátit k natáčení závěru trilogie Strážci Galaxie, v tuto chvíli však stále tvoří u konkurenčního komiksového vydavatele DC. Na začátku letošního srpna americký režisér a scenárista představí svůj nejnovější snímek The Suicide Squad – velice volné pokračování pět let starého Sebevražedného oddílu. A studio Warner ve snímek, nebo možná spíše v samotného Gunna, očividně velice věří – celovečerní film totiž doplní i seriál. Ten ponese název Peacemaker a zaměří se na původ stejnojmenné postavy, kterou ve filmu ztvárnil John Cena – „hrdinu“, který věří v mír za každou cenu a nebojí se kvůli němu chodit přes mrtvoly.

Peacemaker: Nový komiksový seriál je tak sprostý, že kdyby se zcenzuroval, zbylo by pár vteřin
 

Show se v tuto chvíli natáčí v kanadském Torontu, přičemž by poslední klapka měla podle aktuálních plánů padnout v červnu. Bylo tedy jasné, že se premiéry dočkáme někdy v poslední části nebo na přelomu roku. A to se nyní skutečně potvrdilo. Programový ředitel HBO a služby HBO Max, na které se Peacemaker objeví, Casey Bloys v nedávném rozhovoru s The Hollywood Reporter prohlásil, že se osmidílná komiksovka dočká vydání v lednu 2022.

Kromě Johna Ceny už nějakou dobu známe i širší obsazení, ve kterém se objevují například i jména z filmové The Suicide Squad – konkrétně Steve Agee a Jennifer Holland. V poslední době se ansámbl poměrně výrazně rozšířil. Nhut Le (Kroll Show) ztvární mistra bojových umění Judomastera. Elizabeth Faith Ludlow, kterou Gunn už obsadil v malé roličce ve druhých Strážcích Galaxie, a Rizwan Manji (Diktátor) se pak zhostí dosud neupřesněných rolí, u kterých známe pouze nic neříkající jména – Keeya a Jamil. Alison Araya a Lenny Jacobson si zahrajou manželský pár Amber a Evana. Jakou budou hrát roli v příběhu nebo zda se bude jednat o nějaké známé komiksové postavy, se v tuto chvíli neví.

Na závěr můžete zhlédnout první záběry z druhého Sebevražedného oddílu, ale především se podívejte dolů do galerie, kde jsou první zveřejněné fotky z natáčení Peacemakera.

Foto: Warner Bros. / James Gunn

Zdroje: James Gunn, The Hollywood Reporter, Slashfilm, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu