Outlawed: Amy Adams dohlédne na nový feministický western

Outlawed: Amy Adams dohlédne na nový feministický western | Fandíme seriálům
Warner Bros.,Bloomsbury Publishing
Zobrazit dalších 7 obrázků
Amy Adams opět míří na malou obrazovku, tentokrát se seriálovou verzí románu, co míchá Opravdovou kuráž a Čarodějky ze Salemu.

Studio A24 specializující se na produkci oceňovaných nezávislých snímků, jako jsou Maják či Slunovrat, si vyhlédlo seriálovou adaptaci románu Outlawed od autorky Anny North. Feministický western, jež je popisován jako kombinace Opravdové kuráže a Čarodějek ze Salemu, vyšel letos 5. 1. a okamžitě se stal bestsellerem, když debutoval na šestém místě v seznamu knižních bestsellerů deníku New York Times.

Heresy: Tvůrci Příběhu služebnice chystají western s ostrými hrdinkami
 

Synopse Outlawed zní následovně: „V den její svatby vypadá život sedmnáctileté Ady vcelku idylicky. Miluje svého manžela a naplňuje ji práce učednice její matky, uznávané porodní asistentky. Ovšem po roce manželství bez těhotenství, se ve městě, kde jsou neplodné ženy běžně oběšeny jako čarodějnice, ocitá v životním nebezpečí. Její přežití závis na opuštění dosavadního života a svého přesvědčení. Spojí se s notoricky známou bandou psanců Hole in the Wall Gang vedenou bývalým kazatelem, ze kterého se stal lupič přezdívaný Kid. Charismatický, okázalý a vrtošivý Kid je odhodlán vytvořit bezpečné útočiště pro vyvržené ženy. Aby se jeho sen stal realitou, vymyslí Gang zrádný plán, který je všechny může přivést do hrobu. Adě nezbývá než se rozhodnout, zda riskovat svůj život za bláhovou vizi nové budoucnosti pro všechny uzurpované ženy nejen z gangu.

Sérii dále produkuje herečka Amy Adams se svou produkční společností Bond Group Entertainment. Zda si v seriálu i zahraje zatím není oficiálně potvrzeno. Ústřední roli z hlediska věku zřejmě neztvární, ale v jedné z vedlejších rolí bychom ji rozhodně uvítali. Kdo ztvární protagonistku Adu a na které platformě seriál uvidíme není známo. O dalších zprávách vás budeme průběžně informovat.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Foto: Warner Bros., Bloomsbury Publishing

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu