Seriál Koruna se nebude věnovat událostem kolem Harryho a Meghan

Seriál Koruna se nebude věnovat událostem kolem Harryho a Meghan | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Scenárista Peter Morgan vysvětluje, proč v Netfix seriálu The Crown nechce rozebírat Meghan Markle a prince Harryho.

Ačkoliv jedním z velkých témat mediálního prostoru byl v posledních týdnech opět rozkol prince Harryho a jeho manželky Meghan s britskou královskou rodinou, neměli bychom očekávat, že tyto žhavé události zpracuje populární seriál Koruna (The Crow). Ten se kontroverzím nijak nevyhýbá a počítá se například s tím, že v příští řadě bude důkladně rozebraný rozpad manželství princezny Diany s Charlesem a její smrt Proč tedy nedojde na Harryho a Meghan?

Autor seriálu Peter Morgan v rozhovoru pro The Hollywood Reporter vysvětlil, že většina situací je daleko zajímavější s časovým odstupem a on sám má rád od historických událostí alespoň dvacetiletý úkrok:

„Meghan a Harry jsou uprostřed svojí cesty a já zatím nevím, jaká přesně ta cesta je a jak skončí. Mám něco jako ‚pravidlo dvaceti let‘. [Dvacet let] je dostatečný čas a dostatečný odstup potřebný k tomu, abyste něco opravdu pochopili, opravdu pochopili, jakou to hrálo roli, jak to do všeho zapadá a jaký to má význam. Často platí, že věci, které se dnes zdají extrémně důležité, jsou rázem zapomenuty a jiné věci s námi zůstanou u ukáže se, že jsou historicky extrémně relevantní a trvalé. Nevím, zda se v seriálu objeví [skandály] prince Andrewa nebo zmiňovaní Meghan Markle a Harry. Nechci o nich psát, protože kdybych o nich psal [tak brzy], okamžitě by z toho byla novinařina a novinářů už o nich píše dost.“

Koruna loni na podzim nabídla svou už čtvrtou řadu. Aktuálně se připravuje řada pátá, v níž opět poskočíme v čase kupředu (do 90. let) a ústřední postavy budou znovu přeobsazeny staršími herci. Pátou řadu očekáváme v roce 2022 a vzniknout má ještě řada šestá.

Foto: Netflix

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu