The Witcher: Blood Origin obsadil hlavní mužskou roli své dávné historie

The Witcher: Blood Origin obsadil hlavní mužskou roli své dávné historie | Fandíme seriálům
Netflix
Seriál o samotném zrodu zaklínačů nabírá obsazení.

Zaklínač krom své regulérní 2. řady připravuje také prequelovou sérii The Witcher: Blood Origin. Netflix čerstvě oznámil, že druhé hlavní role se chopí irský herec Laurence O’Fuarain, jenž se dosud míhal hlavně ve vedlejších rolích...třeba ve Viknzích nebo Hře o trůny. Laurence ztvární Fjalla, jenž se narodil v klanu bojovníků, co přísahali, že budou chránit krále. Jako jizvu si hluboko v sobě Fjall nosí smrt milované osoby, která padla v boji, když se mu pokoušela zachránit život. Teď se Fjall nedokáže srovnat sám se sebou ani se světem kolem sebe. Touží po vykoupení, a tak se přidává k nečekaným spojencům a kráčí cestou pomsty napříč rozvráceným kontinentem.

Už dříve byla do hlavní ženské role obsazena Jodie Turner-Smith. Ta hraje Éile, válečnici s hlasem od boha, jež opustila klan a místo královniny stráže, aby poslechla srdce a stala se kočovnou muzikantkou. Seriál je zasazený 1200 let před události Zaklínače a pojednává o stvoření prvního předchůdce zaklínačů a o událostech, jež vedly ke „konjunkci sfér“, kdy se světy lidí, monster a elfů spojily v jeden.

Showrunnerem série je Declan de Barra, výkonnou producentkou je Lauren Schidt Hissrich, autorka hlavního seriálu Zaklínač. Autor předlohy Andrzej Sapkowski se podílí jako kreativní konzultant. Zatím nevíme, kdy novou sérii uvidíme.

Titulní foto je ilustrační: Zaklínač (Netflix)

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu