Návrat Přátel: Kratičká upoutávka odhalila termín uvedení

Návrat Přátel: Kratičká upoutávka odhalila termín uvedení | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Herci se po letech sešli, aby natočili nostalgické ohlédnutí za oblíbeným sitcomem. Uvidíme hromadu hvězdných hostů.

Po dlouhém čekání je to konečně potvrzené. Známe termín uvedení vzpomínkového speciálu Přátel, v němž se herci po letech znovu shledají. HBO Max, pro které speciál vzniká, zveřejnilo kratičký teaser, v němž vidíme všechny ústřední herce (Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer, Matt LeBlanc), jak kráčejí směrem k ateliéru a v podkresu hraje předělávka úvodní písničky I’ll Be There For You. A právě v teaseru konečně bylo odhaleno magické datum: Speciál si odbude premiéru 27. května.

Mluví se o něm už od podzimu 2019, ale přípravy nejdřív oddalovala jednání o podobě a podmínkách a následně koronavirus. Nakonec se točilo letos v dubnu, ve stejných ateliérech, kde vznikal původní seriál. Z kusých náznaků to vypadá, že by mělo jít o vzpomínkovou talk-show, kde možná dojde na nějaké čtení scénáře nebo něco podobného. Všichni herci dostali za účast 3-4 miliony dolarů a štědře byli zaplaceni také původní autoři Marta Kauffman a David Crane, kteří speciál připravili.

A pozor, HBO odhalilo, že speciál bude mít celou řadu hvězdných hostů. Konkrétně to jsou: David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon a Malala Yousafzai.

Podklady a foto: HBO Max

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu