Resident Evil: Infinite Darkness – Politické machinace ve světě zombies

Resident Evil: Infinite Darkness – Politické machinace ve světě zombies | Fandíme seriálům
Netflix
Aktuálně na Netflixu vládnou zombie z Armády mrtvých. Brzy se ale vrátí také nemrtví z klasické hororové série.

Další trailer přibližuje seriálovou novinku Resident Evil: Infinite Darkness. Počítačem animovaná série navazuje na události videohry Resident Evil 4 a zavádí fanoušky do Bílého domu, který se stává dalším místem, kde propukne nákaza. Jsou u toho dvě z nejoblíbenějších postav celé série – Leon S. Kennedy a Claire Redfield. Upoutáka je překvapivě docela skoupá na hororové momenty, velkou část času trailer tráví vysvětlováním okolností toho, co se děje, nebo spíš co se teprve má dít. Skoro jako kdybychom sledovali příběhový filmeček přímo z videohry a většina akčních a strašidelných momentů se měla odehrávat teprve v pasáži, kdy bude mít hráč opět celou situaci pod kontrolou. Nicméně věřme tomu, že si Netflix to nejlepší schovává až na premiéru. Každopádně se dá očekávat, že vzhledem k provázanosti s videohrami si seriál užijí primárně právě hráči.

V roce 2006 se někdo v Bílém domě dostal k tajným prezidentským složkám. Americký federální agent Leon S. Kennedy je povolán ještě s dalšími kolegy na místo, aby incident vyšetřili, ale když najednou dojde k výpadku světel, Leon a tým S.W.A.T. musí znenadání čelit hordám nemrtvých.

Mezitím Claire Redfield, která pracuje pro agenturu TerraSave, narazí v zemi, kde pomáhá uprchlíkům, na tajuplný obrázek nakreslený malým chlapcem. Kresba, na které je zřejmě oběť virové infekce, nenechá Claire spát a tak se pouští do vlastního vyšetřování. Příští ráno Claire navštíví Bílý dům, kde žádá o zbudování sociálního zařízení.

V sídle prezidenta má příležitost se sejít s Leonem a ukázat mu kresbu. Zdá se, že si Leon uvědomil nějakou souvislost mezi zombie nákazou v Bílém domě a podivnou kresbou, avšak před Claire to zatají. Časem obě ohniska zombie nákazy ze vzdálených zemí povedou k událostem, které otřesou národem až do morku kostí.

Ústředním hrdinům propůjčili hlasy Nick Apostolides (Leon) a Stephanie Panisello (Claire). Oba dabéři namluvili postavy v remaku Resident Evil 2. Netflix novinku uvede 8. července.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu