Hra o trůny: Jeden projekt byl odpískaný, další dva mají šanci

Hra o trůny: Jeden projekt byl odpískaný, další dva mají šanci | Fandíme seriálům
HBO
Na HBO to živě kvasí, stanice hodlá značku Game of Thrones vyždímat na maximum.

Kreativní šéf HBO před časem zdůraznil, že ačkoliv se na veřejnost dostávají zprávy o četných námětech na nové seriály ze světa Hry o trůny, nutně to neznamená, že ty seriály skutečně vzniknou. Někdy může jít opravdu jen o náměty, které jsou vzápětí zamítnuty.

Teď se to názorně ukázalo na případu námětu na seriál, jenž měl být zasazený do čtvrti Králova přístaviště Flea Bottom (Bleší zadek). To je chudinský slum plný křivolakých úzkých uliček, kam nedopadá mnoho světla, a kde najdete zapáchající koželužny, nemravné bordely a pivem ulepené hospody. Do čtvrti jsme se podívali několikrát během původního seriálu Hra o trůny. Schovávala se tam Arya po svém útěku, pocházejí z ní ser Davos, Gendry nebo prostitutka Armeca. O námětu jsme se dozvěděli v březnu a teď The Hollywood Reporter informuje, že se na tomhle nápadu nebude žádným způsobem dál pracovat.

Zároveň ale server zmiňuje, že jsou rozpracované další dva potenciální projekty, o nichž jsme dosud nevěděli. V lednu se proslechlo, že chce HBO připravit animovaný seriál ze světa Game of Thrones. Vedle toho ale podle The Hollywood Reporteru existují ještě minimálně dva další animované náměty.

Podrobnosti jsou v tuhle chvíli známy pouze o jednom ze tří animovaných konceptů. Ten je zasazený do zlatého impéria Yi Ti, což je jihovýchodní oblast kontinentu Essos, na úplné hranici probádaného světa. Jde o jednu z nejstarších a nejvyspělejších kultur ve světě George R.R. Martina která je inspirovaná imperiální Čínou. Říše dosud byla v Game of Thrones zmíněna pouze kratičce.

O dalších dvou animovaných námětech nevíme v tuhle chvíli nic.

Titulní foto je ilustrační (Hra o trůny)

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu