The Walking Dead: World Beyond – I nejmladší Živí mrtví se dočkali ukázky z 2. řady

The Walking Dead: World Beyond – I nejmladší Živí mrtví se dočkali ukázky z 2. řady | Fandíme seriálům
AMC
Nejmladší seriál ze světa Živých mrtvých stále působí jako zbytečná nuda.

Víkendový Comic-Con nabídl upoutávky nejen z Živých mrtvých a Živých mrtvých: Počátku konce, ale také z třetího seriálu ze světa nemrtvých, který se jmenuje The Walking Dead: World Beyond. A musí se nechat, že ukázka vypadá dost otřesně. Třetí seriál působí výrazně levněji, než jeho dva starší bratříčci, herecké výkony jsou strnulé a celá upoutávka je jen extrémně nezáživná expozice.

Vlastně tak není divu, že má seriál slabé recenze a mizerné ohlasy od fanoušků Walkig Dead. Tvůrci původně přišli s docela zajímavým konceptem, kdy slibovali vyprávět příběh generace, která nezažila nic jiného, než pouze postapokalyptický svět. Podle fanoušků má nicméně seriál nudné hrdiny, prázdné epizody a zoufale mu chybí akce, která je obvykle v Živých mrtvých jedním z největších lákadel. Pode kritiků je hlavním problémem to, že nový seriál nepřináší oproti dosavadním dvěma naprosto nic nového a nedokáže tedy obhájit svoji existenci.

V tomhle pohledu se vlastně ani nelze divit, že zájem o Živé mrtvé opadá, když se značka neustále rozřeďuje, namísto toho, aby se důkladně pracovalo na tom, co prokazatelně funguje.

To jediné, kvůli čemu většinu fanoušků třetí seriál jakkoliv zajímá, jsou spojení se zbytkem světa Živých mrtvých. Především se tu poodhaluje uskupení Civic Republic Military (Občanská republika), jež má prsty ve zmizení Ricka Grimese. Jestli ale většina druhé série bude na úrovni první upoutávky, tak si asi většina fanoušků Živých mrtvých někde na Youtube pustí sestřih scén, které mají význam pro širší svět nemrtvých a zbytek World Beyond si s klidným srdcem nechají utéct…

Podklady a foto: AMC

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu