Koruna: V nové řadě Alžběta II. opět změní tvář, je tady první foto

Koruna: V nové řadě Alžběta II. opět změní tvář, je tady první foto | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Imelda Stauton alias Dolores Umbridge z Harryho Pottera na sebe vzala podobu legendární panovnice a jako by jí z oka vypadla.

Loňská čtvrtá série Koruny slavila dost možná zatím nejmasivnější úspěch ze všech dosavadních řad. Odnesla si obecně nadšené recenze a kromě toho také zatím předvádí krasojízdu mezi prestižními oceněními – za vše mluví 4 Zlaté glóby nebo 24 nominací na nejprestižnější televizní ceny Emmy. Asi obecně nejvyzdvihovanějším aspektem je herecké obsazení, kterému poslední dvě sezóny v ústřední roli Alžběty II. panovala oscarová Olivia Colman.

Seriál Koruna se nebude věnovat událostem kolem Harryho a Meghan
 

S tou se však diváci musí v dalších epizodách rozloučit – jak je u Koruny tradicí, po dvou řadách se kvůli časovému posunu příběhu představitelky britské královny a dalších tváře královské rodiny mění. Už od minulého roku víme, že na obrazovkách budeme v hlavní roli nově sledovat Imeldu Stauton – uznávanou britskou, převážně divadelní, herečku, která se do pamětí filmových fanoušků zapsala především díky roli nenáviděné Dolores Umbridge v sérii Harry Potter.

Nadcházející páté řady Koruny se dočkáme až v příštím roce, Netflix se však již nyní rozhodl nalákat pozornost a sdílel vůbec fotografii Stauton v roli. Již na první pohled lze vidět, že castingový tým opět odvedl výbornou práci a opět se jim povedlo obsadit roli tak, že je herečka reálné královně až podezřele podobná. Sami se můžete přesvědčit níže.

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu