Chucky: Plnohodnotný trailer láká na výživné vraždění a středoškolské prostředí

Chucky: Plnohodnotný trailer láká na výživné vraždění a středoškolské prostředí | Fandíme seriálům
SyFy TV/ USA Network
Zobrazit dalších 14 obrázků
Vraždící panenka Chucky se v seriálu přichytí k šikanovanému středoškolákovi. Podle tvůrce se má seriál vrátit ke kořenům, ale zároveň nabídne něco nového. 

Vraždící a poměrně přidrzlá panenka Chucky se představuje v plnohodnotném traileru na blížící se seriál. Ten má navázat na původní sérii filmů, která odstartovala roku 1988 hororem Dětská hra (Child’s Play). Chucky v posledním dosavadním dílu série s názvem Chuckyho kult slíbil, že se jednou vrátí a také tak činí. Seriál připravuje tvůrce Don Mancini, který u série působil původně jako scenárista a u posledních tří filmů zastával i pozici režiséra. Žádnou měrou se nepodílel na tvorbě remaku z roku 2019, jehož existenci spíše zatracoval.

Chucky: Teaser odhaluje, jak se vyrábí vraždící panenka
 

V seriálu se Chucky dostane do rukou středoškoláka jménem Jake Webber, který se jakožto umělec věnuje tvorbě skulptur.  Chlapec se musí potýkat s šikanou a dobíráním ze strany svých vrstevníků kvůli své homosexualitě, a k tomu všemu se snaží vyrovnat s úmrtím matky. Pro Chuckyho se tedy jedná o dokonalého hostitele, na kterém může parazitovat a terorizovat každý okamžik jeho života. Komunita idylického amerického městečka se začíná propadat do chaosu, protože série děsivých vražd začíná odhalovat pokrytectví a tajemství města.

Příběh tak logicky ingoruje remake a navazuje na Chuckyho kult z roku 2017. Podle tvůrce Dona Manciniho se má jednat o návrat ke kořenům, zároveň má ale značce vdechnout nový život. Mancini se údajně výrazně inspiroval u seriálu Hannibal. Tvůrce také prozradil, proč by právě hlavní hrdina Jake mohl nabídnout něco nového. „Hlavní postavou je čtrnáctiletý homosexuální chlapec, který je šikanován a zároveň se cítí být ztracen po smrti své matky. Je to mladý umělec vytvářející skulptury z částí panenek. Chuckyho najde na zahradním bazaru, kde jej koupí, později ovšem zjistí, za zaplatil za víc než jen obyčejnou panenku,“ prozradil Mancini. Jakea ztvárňuje herec Zackary Arthur, známý pro své působení v seriálech K smíchu nebo Transparent. Sekundovat mu bude šestnáctiletá herečka Teo Briones. Mancini tak nechá Chuckyho řádit mezi teenagery. „Chtěl jsem se s seriálem vrátit ke kořenům série a udělat z hlavních postav děti. Vzhledem k tomu, že prvních několik filmů se už této generaci věnovalo, vsadil jsem nyní na teenagery.“

Chuckymu opět propůjčí hlas Brad Dourif, který vražednou panenku dabuje již od roku 1988 a v hlavní sérii nevynechal jediný film, přičemž se nevrátil pouze k remaku. Seriál připravuje společnost SyFy TV, premiéru si odbude 12. října tohoto roku na stanici SyFy a USA Network.

V galerii si můžete prohlédnout screenshoty z traileru, který přikládáme ke shlédnutí. 

Zdroj: YouTube, Entertaiment Weekly

Foto: SyFy TV/ USA Network

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu