Zaklínač: Značka se rozšiřuje, dočkáme se dalšího anime či zábavného rodinného seriálu

Zaklínač: Značka se rozšiřuje, dočkáme se dalšího anime či zábavného rodinného seriálu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Kromě toho nám video umožňuje nahlédnout do zákulisí nového seriálu The Witcher: Blood Origin

Zaklínač představoval jednu z hlavních hvězd nedělní konference TUDUM, na které Netflix představoval své připravované novinky. Hlavní pozornost se zaměřila na hlavní seriál – konkrétně byly uveřejněny trailery na nadcházející 2. řadu a byla oznámena i série 3. Streamovací obr však v Zaklínači vidí značný potenciál a ten chce náležitě využít – letos jsme se tak zatím dočkali animovaného filmu Vlčí sen, přičemž konference ukázala, že se nebude jednat o jediný nový přírůstek.

Pán prstenů chce mít hudbu ve stylu dosavadních filmů
 

Pojďme však začít u jednoho již déle známého projektu. Již od letošního srpna probíhá produkce nového zaklínačského seriálu Blood Origin, který se bude odehrávat staletí před událostmi točícími se kolem Geralta z Rivie. Konkrétně bude pojednávat o stvoření prvního předchůdce zaklínačů a o událostech, které předcházely tzv. konjunkci sfér, během které se spojily světy lidí, elfů a monster. Netflix se podělil o zákulisní video, ve kterém showrunner Declan De Barra popisuje, jak probíhá natáčení. Nové informace o samotném seriálu se bohužel z videa spíše nedozvídáme, přesto se jedná o alespoň nějakou zprávu ohledně nového seriálu. Video najdete pod článkem.

Showrunnerka Zaklínače Lauren S. Hissrich navázala s oznámením dvou zcela nových projektů ze zaklínačského světa. Jednak se na obrazovky podívá další, blíže neupřesněný anime film, což jako velké překvapení nepůsobí. O něco více nečekaně působilo následující odhalení, a to sice že se připravuje i „zábavná série pro děti a rodiny“. Tato skutečnost je šokující hlavně, když si uvědomíme, čím se Zaklínač mimo jiné proslavil – temnou a syrovou atmosférou, sprostými slovy na každém rohu a hromadou krve. Další informace ohledně seriálu nemáme, je však jasné, že si tyto aspekty se slovy „rodina“ a „děti“ moc nerozumí. Je tak poměrně jisté, že se touto novinkou Netflixu podařilo zvednout obočí mnoha věrných fanoušků.

Co si myslíte o rodinném seriálu ze světa Zaklínače? Může fungovat? Napište nám do komentářů.

Foto je ilustrační, ze seriálu Zaklínač.

Zdroj, foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu