Úžasná paní Maiselová: Trailer láká na 4. řadu

Úžasná paní Maiselová: Trailer láká na 4. řadu | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit další 2 obrázky
Také už víme, kdy se stylový seriál o komediální průkopnici vrátí na obrazovky.

Úžasná paní Maiselová (The Marvelous Mrs. Maisel) je s námi už čtyři roky. Amy Sherman-Palladino, autorka Gilmorových děvčat, v ní představila další okouzlující komediální sérii s výraznou ústřední protagonistkou, která nikdy nezavře pusu. Miriam "Midge" Maisel v sobě objeví vášeň pro stand-up komedii v době, kdy je tohle odvětví výhradní doménou mužů a po ženách se striktně vyžaduje, aby se staraly o domácnost a děti. Seriál s ohromnou dávkou humoru sleduje, jak se Midge vzpírá společenským konvencím, snaží se uspět v nekompromisním šoubyznysu a zároveň si navzdory veškeré vlastní svéráznosti snaží získat respekt svých extrémně konzervativních rodičů.

18. února Amazon Prime Video uvede 4. řadu, jíž teď představuje první trailer. Ten ukazuje, že tvrdohlavá paní Maiselová už nechce hrát podle stanovených pravidel a lopotit se někde u dna. Chce naplno stanout v záři těch největších reflektorů, kam podle svého přesvědčení patří. Amazon bude každý týden zveřejňovat dvě nové epizody.

Spolu s Amy na seriálu spolupracuje její manžel Daniel Palladino, v hlavních rolích se vracejí Rachel Brosnahan, Alex Borstein, Michael Zegen, Marin Hinkle, Tony Shalhoub, Kevin Pollak, Caroline Aaron a Jane Lynch. V nové řadě obsazení doplní Kelly Bishop, Milo Ventimiglia, John Waters a Jason Alexander.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu