The Marvelous Mrs. Maisel: Obsazení čtvrté řady se rozroste o hvězdu Gilmorových děvčat

The Marvelous Mrs. Maisel: Obsazení čtvrté řady se rozroste o hvězdu Gilmorových děvčat | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit dalších 12 obrázků
Oceňovaný seriál z dílny Amazonu odhaluje obsazení k připravované čtvrté sezóně.

Dobový seriál ověnčený třemi Zlatými glóby a dvaceti cenami Emmy má zatím za sebou tři úspěšné série, a ještě letos bychom se měli dočkat čtvrté řady. Nacházející sezóna The Marvelous Mrs. Maisel přivítá na palubu herce známého ze seriálů Tohle jsme my a Gilmorova děvčata. Milo Ventimiglia se tak znovu shledá s tvůrci a manželi Amy Sherman-Palladino a Danielem Palladino, kteří stojí za Gilmorovými děvčaty a i titulem The Marvelous Mrs. Maisel.

Super drbna: Populární seriál se vrátí v červenci, podívejte se na trailer s novými postavami
 

Milo Ventimiglia bude tak již druhým hercem z ansámblu seriálu Tohle jsme my, který si zahraje v hitu od Amazonu. Ve třetí řadě si zahrál Sterling K. Brown, zda se objeví i ve čtvrté sezóně není známo. Další novou tváří bude herečka Kayli Carter, jež si mimo jiné zahrála v minisérii Mrs. America po boku Cate Blanchett. Stejně jako u Ventimiglii ani u Carter nejsou známy podrobnosti o postavě, kterou v seriálu ztvární.

Samozřejmostí je návrat titulní hrdinky s tváří Rachel Brosnahan a dalších ústředních postav v podání Alex Borstein, Michaela Zegena, Marin Hinkle, Tonyho Shalhouba, Kevina Pollaka a Caroline Aaron. V nadcházející sérii se navrátí i herečka Stephanie Hsu, jež se mihla ve třetí sezóně v roli Mei Lin, do které se zakoukal Joel (Michael Zegen). Dále se vrátí i Luke Kirby coby Lenny Bruce.

Ve třetí sezóně Midge (Rachel Brosnahan) a Susie (Alex Borstein) poznali, že život na turné se Shyem (Leroy McClain) byl kouzelný, ale také zahanbující. Společně se naučili lekci o showbyznysu, na kterou nikdy nezapomenou. Příběh nadcházející sezóny tvůrci zatím drží pod pokličkou.

Zdroj: Deadline I, II

Foto: Amazon Prime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu