Jack Reacher: Trailer představuje nové zpracování klasických detektivek

Jack Reacher: Trailer představuje nové zpracování klasických detektivek | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 5 obrázků
Po nevelkém Tomu Cruisovi se do role vtělil podstatně vyšší herec. Bude to fandům předlohy stačit?

Jack Reacher je primárně populární knižní hrdina spisovatele Lee Childa. Objevil se v celé řadě románů a nakonec mu popularita dala šanci k filmovému zpracování. Minimálně první ze dvou celovečerních snímků měl pozitivní recenze, ale románovým příznivcům se příliš nelíbilo, že Reachera, jenž je v knihách vykreslován jako hromotluk, ztvárnil spíše menší Tom Cruise.

Přinejmenším tuhle výtku napraví nový seriál pro Amazon Prime Video. V něm se hlavní role ujal Alan Ritchson, který měří téměř metr devadesát a je to rozsochatý chlapík. Zda bude seriál i celkově vydařený, to se dozvíme až po premiéře. Prozatím byl zveřejněný první trailer, v němž Reacher nepůsobí tak docela špatně, ale zároveň se zdá, že jde o hodně klasickou kriminálku, která se (krom výšky ústředního protagonisty) prakticky ničím neodlišuje od dosavadní konkurence a na první pohled vypadá seriál jako „stará škola“, jako takové ty seriály z televizního vysílání, kde je hlavním cílem příliš nevyplašit konzervativní diváky.

První řada seriálu nazvaného jednoduše Reacher se inspiruje první knihou série Jatka (Killing Floor). Příběh nás seznamuje s Jackem Reacherem, veteránem z vojenské vyšetřovací služby, který se teprve nedávno vrátil do civilu. Reacher je tulák bez telefonu, co jen s nejnutnějším zavazadlem cestuje napříč zemí kterou v minulosti pomáhal chránit. Když Reacher dorazí do Margrave, malého městečka v Georgii, zrovna zde dojde k první vraždě po dvaceti letech. Jack je okamžitě zadržený policií a svědek tvrdí, že jej viděl na místě činu. Reacher se snaží prokázat svoji nevinu a při tom rozkrývá konspiraci, kterou mohou rozkrýt jedině jeho ostrá mysl a pádné pěsti. Jisté je jen jedno. Jako obětního beránka si kriminálníci vybrali špatného chlapa.

Dále hrají Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Chris Webster, Hugh Thompson, Maria Sten, Harvey Guillén, Kristin Kreuk, Currie Graham, Marc Bendavid, Willie C. Carpenter, Maxwell Jenkins a Bruce McGill. Autorem seriálu je Nick Santora (Útěk z vězení, Punisher: War Zone). Amazon Prime Video seriál uvede 4. dubna 2022 a první knihu převypráví během 8 epizod. Pokud bude seriál úspěšný, může Amazon zpracovat ještě dalších 25 knih.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu