Odznak Vysočina: Nova uvede novou kriminálku od režiséra komedie Shoky & Morthy

Odznak Vysočina: Nova uvede novou kriminálku od režiséra komedie Shoky & Morthy | Fandíme seriálům
Nova
Zobrazit dalších 8 obrázků
Nova si na leden přichystala hvězdně obsazenou krimi od režiséra komedie Shoky & Morthy a tvůrce #martyisdead.

Série z dílny Novy většinou nejsou kdovíjakými seriálovými zážitky, ale účel oddychové zábavy plní. Nový kriminální seriál Odznak Vysočina má doufejme větší ambice. Při pohledu na obsazení, a především tvůrčí tým za kamerou to vypadá na kvalitní detektivku, která by mohla mezi tuzemskými tituly vyčnívat. Na režii se podílel Andy Fehu (Pěstírna, Shoky & Morthy: Poslední velká akce) spolu s autorem výborného kraťasu Lesapán nebo tvůrcem webové série #martyisdead Pavlem Soukupem.

Marie Terezie: Nový rok přinese vyvrcholení příběhu věhlasné panovnice
 

Obsazení ústředních rolí tvoří Martin Hofmann (MOST!), Michal Suchánek (Lajna), Simona Zmrzlá (Hastrman), Monika Hilmerová (Kandidát) a Patrik Děrgel (Jak si nevzít princeznu). Pohled na scenáristická jména již budí mírné rozpaky. Na jednu stranu zde máme Štefana Titka (Mamon) a Petra Koubka (Lynč) a na straně druhé Martu Fenclovou (Modrý kód) a Evu Tauberovou (Ulice).

Jak název seriálu napovídá, v rámci detektivky prozkoumáme přírodní krásy Vysočiny. Série je umístěna do malebného fiktivního městečka Veselá na Vysočině „Krajina je pro naše příběhy velmi důležitá, příroda a prostředí je odrazem našich postav, takže obojí hrálo velkou roli už ve scénářích. Lokace se tedy hledaly na základě scénáře, tak aby měly atmosféru a seděly k napínavým zápletkám. Museli jsme projíždět Vysočinu ze všech stran a hledat. Ale protože je Vysočina opravdu krásná a různorodá, podařilo se nám najít skvělá místa,“ prohlašuje producent série Vratislav Šlajer (Shoky & Morthy: Poslední velká akce).

Tým vyšetřovatelů tvoří zkušená a empatická policistka Dana Skálova (Monika Hilmerová), pedantní a pořádkumilovná policistka Kateřina Vlčková (Simona Zmrzlá), problémový, cynický drsňák Petr Bach (Martin Hofmann), bývalý lékař Karel Šmíd (Michal Suchánek) a policejní nováček a bývalý skaut s pevně nastavenými hodnotami Vašek Kocián (Patrik Děrgel). Nova uvede úvodní díl v úterý 4. 1. od 20:20. Níže se můžete podívat na krátkou upoutávka. V galerii pod článkem najdete plakát a první promo fotky.

Foto a podklady: Nova

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu