Proč nepožádali Evanse?: Trailer představuje šarmantní detektivku

Proč nepožádali Evanse?: Trailer představuje šarmantní detektivku | Fandíme seriálům
Britbox
Zobrazit další 3 obrázky
Záhada z pera Agathy Christie se vypravila na televizní obrazovky.

Nedávno do našich kin dorazil snímek Smrt na Nilu, kde vystupuje ten nejznámější detektiv Agathy Christie – Hercule Poirot. Nebyla to žádná hitparáda, nicméně teď je tu příležitost představit královnu detektivek v lepším světle. A to i bez Poirota, dokonce i bez slečny Marplové.

Tentokrát jsou ústředními vyšetřovateli mladí přátelé Bobby a Frankie. Ti při vycházce po anglickém venkově najdou umírajícího muže, jenž vyřkne tajuplná poslední slova: „Proč nepožádali Evanse?“ Jediným vodítkem je v tu chvíli pouze fotografie ženy, kterou u zesnulého najdou v kapse. Přesto se pár vydává na dobrodružný (a často nebezpečný) hon za objasněním celé záhady.

Třídílná minisérie se čerstvě dočkala prvního traileru, který slibuje, že nás čeká typicky britská podívaná, plná šarmantních hereckých výkonů, nadhledu, humoru a malebného anglického venkova. Ústřední dvojka je sympatická, zpovzdálí ji jistí Hugh Laurie, jenž je zároveň autorem série, takže se snad máme na co těšit.

Hlavní dvojici hrají Will Poulter (Strážci galaxie 3, Labyrint, Dopesick) a Lucy Boynton (Politik, Sing Street, Bohemian Rhapsody). Dále v minisérii vystupují Jim Broadbent, Emma Thompson nebo Conleth Hill. Série vzniká primárně pro americkou platformu BritBox, zatím nejsou zprávy o tom, kdy a zda bude detektivka nějak oficiálně uvedena také v Evropě. Premiéra se stanovena na 12. dubna.

Podklady a foto: BritBox

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu