Yakamoz S-245: V apokalyptické sci-fi ponorka prchá před žhnoucím sluncem

Yakamoz S-245: V apokalyptické sci-fi ponorka prchá před žhnoucím sluncem | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Nový thriller od Netflixu se představil v prvním traileru. Vracíme se do již známého světa.

Loni a předloni Netflix postupně nabídl dvě řady belgického seriálu Za stínem noci (Into the Night). V tom se letadlo snažilo uletět smrtícím paprskům slunce, které náhle začalo nebezpečně pálit. Teď Netflix nabídne spin-off Yakamoz S-245, který je zasazený do stejného světa.

Nový seriál je pro změnu turecký a ze vzduchu se přesouváme pod moře. Protagonistou snímku je volnomyšlenkářský námořní biolog Arman. Ten se účastní výzkumné mise na palubě ponorky. Když však sluneční paprsky začnou zabíjet vše živé na zemském povrchu, musí Arman a jeho tým na palubě válečné ponorky za každou cenu zůstat, aby vůbec mohli přežít. Snaží se zjistit, co se děje nad hladinou a jaký má vlastně ponorka ve skutečnosti úkol. Napětí na palubě narůstá, zvlášť mezi Armanem a druhým důstojníkem plavidla, Umutem. Arman bojuje o holý život a o druhou šanci u svojí životní lásky.

Z herců ani tvůrců není nikdo u nás ve střední Evropě dobře známý. Seriál je známý také pod názvy Into the Deep (Do hlubiny), An Undersea Story (Podmořský příběh) či Bir Denizaltı Hikayesi. Netflix novinku uvede 20. dubna a určitě bude zajímavé sledovat, zda mezinárodních spin-offů bude na platformě přibývat. Z hlavy si vzpomenu na to, že něco podobného pro fanoušky chystá Papírový dům (na původem španělský seriál naváže seriál korejský) a řadu mezinárodních mutací nabízí také seriál Criminal. Mezinárodní propojení je určitě zajímavou možností, jak může Netflix vyžít svého globálního dosahu a jsem osobně zvědavý, jak tohoto potenciálu využije.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu