Angelyne: Jak se polonahá sexbomba stala ikonou, i když nic neuměla

Angelyne: Jak se polonahá sexbomba stala ikonou, i když nic neuměla | Fandíme seriálům
Peacock
Zobrazit dalších 9 obrázků
Profesionální celebrity tu byly dávno před influencery. Jednu z nich představí nová série. Pusťte si trailer.

Jsou lidé, kteří získali slávu díky tomu, jak zpívají, hrají, kopou do balonu nebo alespoň vypadají před fotooaparátem. Věhlas s sebou obvykle nese peníze, nebo alespoň nějakou míru uspokojení vlastního ega. Není tedy divu, že po něm tolik lidí touží. A leckdy i ti, kteří reálně vůbec nic neumějí. Mezi těmi jsou nicméně tací, kteří mají kliku, umějí chytit příležitost za pačesy, popřípadě je jim vlastní čuch na sebeprezentaci a propagaci. V době influencerů podobných hvězdiček asi dokážete vyjmenovat řadu, těsně před nástupem sociálních sítí se bez zjevných schopností dokázaly vyšvihnout do širokého povědomí třeba Paris Hilton nebo Kardashianovi.

Už v 80. letech se však podařilo ke hvězdám vyšvihnout dámě, která si přezdívala Angelyne. V roce 1984 získala prominenci díky sérii billboardů rozvěšených v Los Angeles. Ty se staly doslova ikonickými, začaly se objevovat v množství různých filmů a seriálů a z Angelyne (své skutečné jméno skrývala, na veřejnost vyšlo až v roce 2017) udělaly hvězdu nejvyšší zářivosti, kdy se nabídky na práci jen hrnuly.

Nová minisérie pojmenovaná prostě Angelyne pseudokumentárním stylem mapuje nejen skutečný život barbínovité hvězdičky, ale také mýtus, který kolem sebe vytvářela a média s veřejností jej s chutí vytvářely společně s ní. Série vznikla primárně pro streamovací platformu Peacock, jejíž nabídka má být v létě k dispozici i u nás, v rámci nové služby SkyShowtime. Premiéra na Peacocku proběhne 19. května a do hlavní role se převtělila Emmy Rossum, známá především ze seriálu Shameless. Dále hrají Martin Freeman, Hamish Linklater, Michael Angarano, Molly Ephraim, Philip Ettinger, Lukas Gage, Charlie Rowe, Alex Karpovsky a David Krumholtz. Showrunnerkou je Allison Miller.

Podklady a foto: Peacock

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu