Minx: Trailer představuje seriál o vzniku erotického časopisu pro ženy

Minx: Trailer představuje seriál o vzniku erotického časopisu pro ženy | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 7 obrázků
HBO nám představí doby, kdy feminismus potřeboval k přežití erotiku.

HBO představilo trailer pro nový komediální seriál Minx. Ten nás bere do 70. let minulého století do Spojených států, kde se mladá feministka snaží založit časopis. Takový časopis, jaký bude brát ženy jako normální inteligentní bytosti, ne jako terč reklamy na dietní pilulky či kuchyňské spotřebiče. Magazín nechce vydat nikdo z tradičních vydavatelů, avšak Joyce se naskytne zvláštní příležitost. Její vysněný časopis je ochotný publikovat vydavatel hanbatých magazínů Doug. Pod jednou podmínkou. Do časopisu zařadí také fotografie nahých mužů.

Ačkoliv snímek není vyloženě životopisný, z traileru sálá atmosféra prudérních časů, jaké v 70. letech panovaly. Hrdinka se potýká s šovinistickými vydavateli, s podceňováním ženské inteligence i s puritánskými protesty. A aby potíží nebylo málo, je do financování jejího časopisu zapojená mafie.

Ophelia Lovibond (Jak prosté) v hlavní roli působí jako správně neurotická sympaťačka. Jake Johnson (Nová holka) je spolehlivý představitel komediálních postav. Autorkou seriálu je Ellen Rapoport, která naposledy napsala komedii Zoufalky pro Netflix. Producentem seriálu je Paul Feig (Machři a šprti, Ženy sobě). Pilotní epizodu zrežírovala Rachel Lee Goldenberg, od níž jsme mohli vidět pohodovou road movie Netěhotná. V dalších rolích vystupují Taylor Zakhar Perez (Stánek s polibky 2 a 3), Idara Victor (Shameless), Jessica Lowe (Wrecked), Lennon Parham (Bless this Mess), Michael Angarano (This Is Us) a Oscar Montoya (Reno 911).

HBO Max nabídne první epizodu 17. března 2022.

Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu