Trigger Point: Město je pod přímou hrozbou bombových útoků

Trigger Point: Město je pod přímou hrozbou bombových útoků | Fandíme seriálům
Peacock
Zobrazit dalších 8 obrázků
Tvůrce Osobního ochránce připravil další napínavý thriller z ulic Londýna.

Před pár lety diváky příjemně překvapil seriál Osobní ochránce, kde Richard Madden, proslavený Hrou o trůny, chránil život britské ministryni. O výbušniny nebyla nouze a autor seriálu Jed Mercurio je má zjevně rád, protože ve svém novém projektu se k nim vrací s ještě větším důrazem.

Novinka se jmenuje Trigger Point a je zasazená přímo do prostředí pyrotechnické jednotky. V srdci Londýna udeří teroristé, kteří po celé léto ohrožují normální život v metropoli. Hrdinové se snaží co nejrychleji rozkrýt, kdo za útokem stojí, dříve než situace ještě vyeskaluje. Jsou pod extrémním tlakem a brzy pojmou podezření, že se někdo cíleně zaměřil právě na jejich jednotku.

V hlavních rolích vystpují Vicky McClure (Line of Duty, This is England) a Adrian Lester (Life, Trauma), dále hrají Mark Stanley (White House Farm), Warren Brown (Liar), Kerry Godliman (After Life) a Cal MacAninch (Des).

Jed Mercurio je výkonným producentem, hlavním scenáristou je Daniel Brierley, pro něhož je seriál jeho prvním velkým počinem. Režírovali Gilles Bannier (Marcella, Tin Star) a Jennie Darnell (Death in Paradise). Datum premiéry je stanovené na 8. července. Primárně seriál vzniká pro službu Peacock, jejíž nabídka by u nás v budoucnu měla být dostupná skrze novou službu SkyShowtime.

Podklady a foto: Peacock

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu