Živí mrtví: Nový seriál s Darylem nás možná zavede ke kořenům celé nákazy

Živí mrtví: Nový seriál s Darylem nás možná zavede ke kořenům celé nákazy | Fandíme seriálům
AMC
Společně s Normanem Reedusem zamíříme do Francie.

V letošním roce skončí hlavní seriál Živí mrtví. Už v roce příštím se máme dočkat hned tří různých spin-offů. Jeden z nich se zaměří na postavu Daryla a teď se o něm konečně dozvídáme pár podrobností. Delší dobu přitom bylo jasné pouze to, že hlavní postavou bude právě mlčenlivý motorkář s kuší. Původně v sérii měli společně vystupovat Daryl a Carol, její představitelka Melissa McBride se však rozhodla projekt opustit – chtěla si od natáčení odpočinout. Není vyloučené, že se ještě někdy v budoucnu ukáže, ale dané to zatím není.

Stanice AMC, pro kterou Živí mrtví vznikají, odvysílala speciál, jenž fanoušky láká na budoucí epizody. V rámci speciálu přišla řeč i na Darylův seriál. Kreativní šéf celého světa nemrtvých, Scott M. Gimple, prozradil, že se seriál bude odehrávat ve Francii, a že závěrečná potitulková sekvence seriálu The Walking Dead: World Beyond nám naznačila, s čím se Daryl bude potýkat.

Titulkovou scénu si můžete níže přehrát. Je v ní naznačeno, že tým francouzských vědců je za zombie epidemii buď vyloženě zodpovědný, nebo má přinejmenším prsty v tom, že se tak rozšířila a zhoršila. Daryl by se tak mohl dostat k úplným kořenům celé apokalypsy. Zároveň potitulková scéna poodhalovala alternativní zombie, které jsou chytřejší, silnější, rychlejší a reanimují se za kratší dobu. Na oblíbeného hrdinu v podání Normana Reeduse by tak mohla čekat daleko větší výzva, než kdy předtím.

Výzva na něj bude čekat také po stránce sociální. Gimple řekl, že ve Francii bude Daryl outsider, opět si bude připadat jak ryba na suchu. Bude muset znovu najít sám sebe, znovu se změnit a konečně se pořádně naučit důvěřovat dalším lidem.

Showrunnerem nové série je David Zabel, vidět bychom ji měli v příštím roce.

Foto je ilustrační, Daryl v seriálu Živí mrtví

Zdroje: ComicBook.com

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu